Breng je strategie van theorie naar praktijk

Wij helpen je succesvoller te worden door je strategie te implementeren in je gehele organisatie, waardoor er focus, samenhang en eigenaarschap ontstaat.

Lees meer

Station10 helpt organisaties groeien met strategie-implementatie en ontwikkeling van nieuwe producten en diensten

Strategie-implementatie

Je hebt een strategie ontwikkeld, maar hij komt niet van de grond. Hoe vertaal je de strategie naar concrete doelen en krijg je de organisatie in beweging?

Innovatie

Je bent op zoek naar nieuwe inkomstenstromen. Hoe ontwikkel je producten en diensten die aansluiten bij de behoeften van je doelgroep?

Klanten waarmee wij hebben mogen samenwerken:

Artikelen

Zo voorkom je dat je strategie faalt

| Insights, Strategie, Transformatie | No Comments
Ben jij in staat de tien grootste strategische struikelblokken te overwinnen? De OKR-methode helpt je om je nieuwe strategische initiatief succesvol uit te rollen en de struikelblokken te voorkomen. Vijftig…

Rimco Spanjer over educatieve uitgeverij Malmberg in coronatijd

| Coronacrisis, Strategie | No Comments
Regelmatig interviewen we onze klanten over wat zich afspeelt in hun sector. Deze keer spreken we met Rimco Spanjer, algemeen directeur van educatieve uitgeverij Malmberg, over wat het voor een…

24 media-CEO’s: “Na een succesvol 2021 volgt in 2022 de War on Talent”

| Insights, Station10 nieuws | No Comments
Voor de 7e keer onderzoekt Heiko Bleeker de belangrijkste speerpunten van de Nederlandse mediasector. Dit jaar zijn 24 CEO’s geïnterviewd om terug te kijken op 2021 en vooruit te kijken…

Laat je inspireren.

Ontvang onze nieuwsbrief vol met inspiratie hoe je samen met je organisatie kan groeien.

Waarom Station10?

Organisaties waarderen onze brede en diepe vakinhoudelijke mediakennis en -ervaring die we met honderden projecten in ruim 10 jaar hebben opgebouwd. Maar we maken pas écht een verschil in onze aanpak.

Mensgericht

We werken graag samen. Schouder aan schouder met de teams van onze klanten. We geloven dat we vanuit de samenwerking het beste uit de organisatie halen.

Ondernemend

Wij zijn ondernemers die direct effectief willen zijn. We werken aan duurzame vooruitgang en zijn flexibel in onze aanpak zonder het resultaat uit het oog te verliezen.

Praktisch

Bij ons geen dikke rapporten. Wij bedenken pragmatische oplossingen. Ook zelf stropen we graag de mouwen op om de verandering daadwerkelijk te realiseren.

Vakmanschap

Wij vinden de inhoud van ons vak leuk en zijn intrinsiek gemotiveerd om experts te zijn en te blijven.

Wat anderen over ons zeggen

Station10 is een bijzonder prettige partij om mee samen te werken. De mensen van Station10 denken mee en snappen goed wat in de huidige situatie van veranderend mediagebruik nodig is. Ik kan stellen dat Station10 een belangrijke rol heeft gespeeld bij het creëren van het huidige succes van NPO Radio 4.

Marwil StraatZendermanager (2009-2018), NPO Radio 4