Strategie-implementatie

Een goede strategie is je vertrekpunt. Maar hoe zorg je ervoor dat je hele organisatie meebeweegt en je ook echt groei gaat realiseren?

Met onze aanpak implementeer je strategie door je hele organisatie heen, wat zorgt voor focus, samenhang en eigenaarschap.

Grip op groei

Strategie-implementatie bij Station10 is niets anders dan jouw organisatie begeleiden in het aanbrengen van focus en het vertalen naar concrete doelen voor elk team. Dit doen we op basis van de succesvolle OKR-methode. We besteden extra aandacht aan het betrekken van alle belanghebbenden die de nieuwe richting tot een succes gaan maken. Zo brengen we versnelling in je groei.

4 redenen waarom bedrijven moeite hebben met groei

1. De strategie ontbreekt

Er is nog geen strategie ontwikkelt, waardoor het moeilijk is om focus aan te brengen en groei te realiseren.

2. Teams werken te weinig samen

Afdelingen werken te veel in silo’s. Er mist samenhang en focus waardoor er te weinig wordt samengewerkt aan uitvoering van de strategie.

3. Het is onduidelijk hoe mensen kunnen bijdragen

De strategie is niet vertaald naar concrete doelstellingen. Het is voor teams onduidelijk hoe ze in hun dagelijkse werk kunnen bijdragen aan realisatie van de strategie.

4. Het ontbreekt aan eigenaarschap

Binnen de organisatie wordt er te weinig eigenaarschap genomen rond de strategische doelen, waardoor implementatie van de strategie niet lukt.

Herkenbaar?

Heb jij ook het gevoel dat je organisatie hard werkt maar te weinig vooruit komt? Wij helpen je om focus, grip en samenhang te creeren. Met behulp van onze methode, gebaseerd op de beroemde OKR-methodiek, zorgen we ervoor dat je organisatie weer in beweging komt.

“Korte lijnen, snel schakelen en een goede mix van langetermijndenken en praktische invulling. Dat is Station10. En bovenal zichtbare bereidheid de opdracht tot een succes te maken.”

Jacco SwartDirecteur Eredivisie (2012 - 2019)

Laat je inspireren.

Ontvang onze nieuwsbrief vol met inspiratie hoe je samen met je organisatie kan groeien.