Strategie-implementatie

Een goede strategie is je vertrekpunt. Maar hoe zorg je ervoor dat je hele organisatie meebeweegt en je ook echt groei gaat realiseren?

Met onze aanpak implementeer je strategie door je hele organisatie heen, wat zorgt voor focus, samenhang en eigenaarschap.

Grip op groei

Strategie-implementatie bij Station10 is niets anders dan jouw organisatie begeleiden in het aanbrengen van focus en het vertalen naar concrete doelen voor elk team. Dit doen we op basis van de succesvolle OKR-methode. We besteden extra aandacht aan het betrekken van alle belanghebbenden die de nieuwe richting tot een succes gaan maken. Zo brengen we versnelling in je groei.

“Korte lijnen, snel schakelen en een goede mix van langetermijndenken en praktische invulling. Dat is Station10. En bovenal zichtbare bereidheid de opdracht tot een succes te maken.”

Jacco SwartDirecteur Eredivisie (2012 - 2019)

Een nieuwe focus die voorkomt uit een succesvol strategietraject kan leiden tot nieuwe producten en diensten en/of het aanpassen van de organisatie. Kijk verder hoe Station10 hierbij ondersteunt op het vlak van Innovatie.

Laat je inspireren.

Ontvang onze nieuwsbrief vol met inspiratie hoe je samen met je organisatie kan groeien.