Station10 begeleidt organisaties bij het uitvoeren van hun strategische doelen. Hierbij maken we gebruik van de OKR-methode. De methode die bijvoorbeeld Google heeft gebruikt om van 10 naar bijna 100.000 gebruikers te groeien. Onze trainingen zijn erop gericht dat teams zelf in staat zijn om hun doelen te behalen. De onderwerpen variëren van meer weten over het inzetten van OKR’s tot hoe je ervoor zorgt dat de strategie daadwerkelijk wordt uitgevoerd door een organisatie.

OKR trainingen

De OKR-methode kent verschillende rollen met verschillende verantwoordelijkheden. Voor iedere rol hebben we een specifieke training ontwikkeld.

Twijfel je welke training het beste bij jou past? Laat je adviseren door Suzanne.

OKR Basis

Voor iedereen met de ambitie om in korte tijd alles te weten over OKR’s en hoe je deze methode kan gebruiken om doelen te realiseren. Deze training geeft je de theoretische kennis om vervolgens zelf aan de slag te gaan.

Meer informatie

OKR Coach

Voor teammanagers en (agile) coaches die zich willen weten hoe ze meer uit een team kunnen halen. Alles van de Basis training plus hoe je de OKR-methode het beste toepast in de dagelijkse praktijk.

Meer informatie

OKR Leader

Voor leiders die samen met de organisatie structureel aan strategische doelen willen werken. Alles over OKR’s plus het vertalen van strategie naar operationele doelen en het implementeren in de organisatie.

Meer informatie

Strategie- & leiderschapstrainingen

Speciaal voor directeuren en managers bieden we trainingen waarin strategie-vorming en executie centraal staan in combinatie met leiderschap en de OKR-methode.

Twijfel je welke training het beste bij jou past? Laat je adviseren door Suzanne.

Strategie laten werken

Je leert o.a. de 4 stappen van visie naar strategie, het implementeren van strategie met behulp van OKR’s en de 5 uitdagingen bij het uitvoeren van strategie. Bij de opdrachten is jouw organisatie het uitgangspunt waardoor je de theorie direct kunt toepassen in jouw eigen praktijk.

Meer informatie

Leiden tot groei

Door jouw groei, groeit iedereen om je heen. Veel mensen reageren vanuit onbewuste patronen waardoor ze telkens hetzelfde blijven doen en hun groei in de weg zitten. Wij maken je drijfveren inzichtelijk en helpen jou een missie op te stellen en vanuit daar te gaan werken.

Meer informatie

Dit bereik je met OKR’s

Meer focus

Is je organisatie altijd druk en misschien niet altijd met de juiste dingen bezig? Met OKR’s maak je zichtbaar wat echt belangrijk is. Je leert focus aan te brengen op wat belangrijk is en daarnaar te werken.

Vergroot eigenaarschap

Hoe is de communicatie tussen directie en werkvloer? Met OKR’s gaat de hele organisatie aan het werk met doelen. Dit versterkt het draagvlak binnen de organisatie en vergroot het eigenaarschap.

Versterkte samenwerking

Hoe werken jouw collega’s samen? Zonder te reorganiseren kun je met OKR’s in multidisciplinaire teams werken. Zo hebben de teams toch alle kennis in huis om de doelen te realiseren.

Wat is OKR?

De OKR-methode (Objective en Key Results) is een populaire methode voor organisaties om doelen te stellen en meetbare resultaten te behalen. Door met OKR’s te werken, worden prioriteiten van projecten beter bepaald en wordt de beschikbare capaciteit effectiever ingezet. De top bepaalt de richting en geeft de kaders, en de teams geven hier invulling aan. Hierdoor draagt het ook bij aan een grotere motivatie onder medewerkers.

Wat deelnemers vinden van de trainingen

Met OKR's hebben we een doordachte methodiek te pakken om samen heel tastbaar op kwartaalbasis aan onze strategische doelen te werken.

Rimco SpanjerAlgemeen directeur educatieve uitgeverij Malmberg

Station10 heeft me veel handvatten gegeven om zelf aan de slag te gaan. De training heeft me geholpen om onze doelstellingen echt met het hele team te ontwikkelen.

Eelco RouwStrategisch consultant Gemeente Leiden

Wil je meer weten over de trainingen of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Suzanne helpt je graag!

Vul onderstaand formulier in of mail