+31 35 3690039 contact@station10.nl

Nu het lineaire televisie kijken daadwerkelijk begint af te nemen, neemt het belang van Video on Demand toe. Staat jouw organisatie voor de strategische keuze om in Video on Demand te investeren? Of zijn jullie al een eind op weg en hebben jullie behoefte aan een kritisch klankbord? Mogelijk ben je dan gebaat bij een VoD inspiratiesessie van Station10.  

10715878456_32554dbb74_qDe VoD inspiratiesessie is een bijeenkomst van een halve dag waarin we schetsen welke kansen het exploiteren van Video on Demand biedt en welke valkuilen omzeild moeten worden. Daarnaast gaan we graag de dialoog met de aanwezigen aan waarin we meedenken over de mogelijkheden voor hun organisatie.

Inhoud

We presenteren je unieke data die afkomstig is van onze Duitse samenwerkingspartner Veed Analytics. Niet eerder lukte het een organisatie 100 internationale VoD-diensten naast elkaar te zetten. Op basis daarvan hebben we van een aantal de klassieke P’s, oftewel product, price, de promotion en placement geanalyseerd. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in de vraag hoe de activiteiten van Nederlandse aanbieders zich verhouden tot die van wereldspelers als Amazon, Roku en Netflix en Europese toppers als Swisscom en Maxdome. Ook hun diensten zelf zullen we aan je laten zien.

Voor wie geschikt?

Inmiddels hebben drie mediabedrijven zich laten inspireren met een VoD inspiratiesessie. De sessie  is zowel geschikt voor beslissers  die online/VoD in hun portefeuille hebben als business developers en marketeers die werken aan VoD. De sessie is minder geschikt voor mensen die kennis willen nemen van basale feiten rond VoD. De definities van een aantal kernbegrippen lichten we uiteraard even toe, maar we gaan al snel de diepte in.

Wil je dat Station10 voor jou een inspiratiesessie organiseert of wil je meer informatie? Mail dan met Heiko Bleeker.