+31 35 3690039 contact@station10.nl

Big Data is lange tijd één van de hype woorden in de Telecom, Media & Technology sector geweest. In het afgelopen jaar is ook voor mediabedrijven duidelijk geworden dat er met Big Data concrete business-resultaten te behalen zijn.

Op woensdag 29 januari jl organiseerde Station10 een Business Update over het onderwerp Big Data. Onze Business Updates zijn interactieve sessies waarin we met 10 à 15 genodigden en een gastspreker een actueel onderwerp bespreken.

 

Big Data is lange tijd één van de hype woorden in de Telecom, Media & Technology sector geweest. In het afgelopen jaar is ook voor mediabedrijven duidelijk geworden dat er met Big Data concrete business-resultaten te behalen zijn. Big Data ontwikkelt zich in steeds meer bedrijven van een IT-gedreven initiatief tot een gerichte driver voor de business. Eén ding is duidelijk, het aansturen van de business op basis van data-gedreven besluitvorming zal een steeds grotere vlucht gaan nemen. De toepassingen variëren van het optimaliseren van sales en marketing, besparen van kosten in de bestaande organisatie tot het ontwikkelen van nieuwe producten en verdienmodellen.

 

Ook geïnteresseerd?

Bekijk hier de Key Take Outs van de presentatie (PDF) Mail of bel met Martijn Kruiswijk voor de volledige presentaties of meer informatie