+31 35 3690039 contact@station10.nl

In 2015 wordt online gambling in Nederland legaal. Andere Europese landen gingen ons voor. Die ervaring leert dat miljoenenbudgetten aan marketing en sales zullen worden besteed om Nederlanders massaal te verleiden tot gokken en wedden. Sommige mediabedrijven zullen zelf online gambling sites gaan exploiteren. Een ding is duidelijk, er ontstaat een scala aan mogelijkheden in de bestaande en nieuwe markt. Vooruitlopend op de nieuwe regelgeving in 2015, heeft Station10 de markt van Online Gambling in kaart gebracht. De kansen die op het gebied van Online Gambling gaan ontstaan maken het zaak dat mediabedrijven nu beginnen met de voorbereiding.

Op 26 september 2013 is de Business Update gewijd aan Online Gambling.
Vooruitlopend op de nieuwe regelgeving in 2015, heeft Station10 de markt van Online Gambling in kaart gebracht. Dat dit thema actueel is, blijkt uit het feit dat veel mediabedrijven actief in televisie, radio, online, dagbladen en tijdschriften aanwezig waren.
Station10 Partner Strategy & Business Development Heiko Bleekerpresenteerde de analyse van de huidige en toekomstige markt en schetste de kansen voor mediabedrijven: “Er komt een miljoenen stroom aan marketing en advertentiebudgetten vrij. En ervaringen uit het buitenland laten zien dat mediabedrijven ook zelf Online Gambling sites exploiteren”. Kriek Wille van advocatenkantoor Van Doorne, hoofd van het sectorteam media, entertainment en sport, bracht de huidige juridische mogelijkheden en de consequenties van de nieuwe regelgeving in beeld. De kansen die op het gebied van Online Gambling gaan ontstaan maken het zaak dat mediabedrijven nu beginnen met de voorbereiding.

 

Ook geïnteresseerd?

Bekijk hier de take out van de presentatie over Online Gambling (PDF) Mail of bel met Heiko Bleeker voor de volledige presentaties of informatie over onze workshop “Online Gambling kansen en keuzes”