Contact

Adres
Studio 55
Station10 B.V.
Witte Kruislaan 55a
1217AM Hilversum

Contacteer ons
035 369 0039
contact@station10.nl
Linkedin

Neem contact op met Suzanne via 0645950304.

Route auto

Kom je met de auto? Voer dan Studio55 aan de Witte Kruislaan 55a, Hilversum in op de navigatie. Op de Witte Kruislaan is het vanaf het kruispunt Nieuwe Crailoseweg, Miesbouwman-boulevard de derde inrit rechts (een enkele slagboom). Dat is de ingang net na het Avro Tros gebouw. Selecteer op het touchscreen Station10 en wij doen voor je open. Rijd door naar achteren. Daar kan je parkeren en loop je tegen Studio 55 aan.

Route openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Check dan vooral je route op NS.nl. Zodra je aankomt op station Hilversum Mediapark, houd je rechts aan en loop je over de Mies Boumanboulevard richting de Leen Timp rotonde. Je vervolgt de weg op de Mies Bouwmanboulevard tot aan het kruispunt met de Witte Kruislaan. Sla linksaf, passeer het Avro Tros gebouw en neem de derde inrit aan de rechterkant rechts (met een enkele slagboom). Als je alsmaar rechtdoor loopt, loop je tegen Studio 55 aan.

Werken bij Station10

Wil jij de OKR-werkmethode leren, een duik nemen in de wereld van strategie implementatie en teams begeleiden op een agile wijze? En ben je ook nog  ambitieus, een ster in samenwerken en zorg je voor een positive vibe?
Dan is een baan bij Station10 misschien de volgende stap in jouw carrière.

Bekijk onze vacatures