+31 35 3690039 contact@station10.nl

Station10 begrijpt de noodzaak tot innovatie en helpt opdrachtgevers de kansen te benutten in een wereld die continu in beweging is. Door nieuwe producten en verdienmodellen te ontwikkelen, bestaande activiteiten te optimaliseren of herstructureren en de teams van opdrachtgevers hierin te coachen en te begeleiden. Station10 werkt met multidisciplinaire teams aan vraagstukken van strategie tot en met implementatie waarbij in iedere fase de gewenste expertise op maat wordt ingezet. Onze expertise is geclusterd naar drie oplossingen:

Strategie

Strategievorming is bij Station10 niets anders dan jouw organisatie begeleiden met het aanbrengen van focus en het maken van de juiste keuzes voor een langere termijn. We geven je trends, nieuwe kansen en inzichten uit de markt, analyseren of en hoe deze passen bij jouw organisatie en bepalen de business modellen die erbij horen. We besteden extra aandacht aan het betrekken van alle belanghebbenden die de nieuwe richting tot een succes gaan maken.

Innovatie

Station10 helpt de vernieuwing aan te jagen door ideeën te genereren en te vertalen in concrete concepten. We testen deze op gebruikers en kijken naar gedrag in plaats van mening. Als de belangrijkste aannames gevalideerd zijn kan het concept worden geïmplementeerd. Hiervoor stellen we een business- of implementatieplan op. Station10 helpt ook bij het organiseren van de innovatie. Wij geloven niet in het opzetten van een losse innovatieafdeling, maar helpen je innovatie in je business te in te bedden.

Whitepaper: Succesvol innovatiemanagement voor doeners
Wist je dat 94% van de managers ontevreden is over het rendement van innovatie? Dat blijkt uit onderzoek van McKinsey. Een bizar hoog cijfers als je beseft dat er veel theorie beschikbaar is over innovatiemanagement. Schiet de theorie tekort? Of blijkt het in de praktijk toch net even anders te werken?

Nieuwsgierig hoe je jouw innovatie rendement kunt verhogen? We vertellen het je in onze nieuwste whitepaper  

Transformatie

Organisaties zijn continue in beweging en Station10 biedt hierbij ondersteuning. Als het gaat om agile of gerichte organisatievraagstukken, analyseert en begeleidt Station10 je organisatie en team in de verandering. Dit doen we door agile coaching, implementatie van performancemanagement en ontwikkeling van competenties & talenten.

Station10 implementeert ook veranderingen op het vlak van business en techniek. We weten wat nodig is om complexe, afdeling-overstijgende projecten tot een goed einde te brengen. Dit doen we door het inzetten van zowel traditionele project- en programmanagement als de agile manier van werken.

13 + 5 =

Station10
Mediacentrum
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

Email: contact@station10.nl
Telefoon: +31 35 3690039

Updates
Wil je de Station10 updates ontvangen? 

Luuk Schagen

Luuk Schagen

Innovatie & Conceptontwikkeling

Luuk heeft een achtergrond in data science, ondernemerschap en innovatiewetenschap. Hij heeft daarmee een ideale uitgangspositie om de kansen van digitalisering te herkennen, evalueren en met beide handen aan te pakken. Hij heeft een passie voor het vertalen van complexe vraagstukken naar data-gedreven oplossingen. Professioneel heeft hij ruime ervaring in het vormgeven van innovatieprojecten en het adviseren van ondernemingen op het gebied van business development.
E. luuk.schagen@station10.nl

Henk Remme

Henk Remme

Governance & Compliance

Generalist met specialistische inslag, met een bijzondere focus op compliance, governance, filantropie, kansspelen, ketensamenwerking en toezicht. Meer dan 25 jaar ervaring in uiteenlopende managementfuncties bij de (Rijks)overheid. Professional in het aansturen en doorvoeren van veranderingen in diverse maatschappelijke sectoren. Ervaring met implementatie van AVG/GDPR.
E. henk.remme@station10.nl

Edwin Duijst

Edwin Duijst

Scrum Master

Edwin is een projectmanager en coach met een agile mindset. Hij heeft als projectcoördinator op de Hogeschool Rotterdam ervaring opgedaan als Scrum Master en het implementeren van het Agile gedachtengoed in verschillende projecten. Edwin heeft een sterke focus op het faciliteren en ondersteunen van teams gekoppeld aan een ondernemende en resultaatgerichte houding.
E. Edwin.duijst@station10.nl