Skip to main content

Heb jij met jouw team (te) veel projecten lopen? Is het onduidelijk welke projecten écht belangrijk zijn? En is het lastig om alle projecten tot en goed einde te volbrengen? Herkenbaar? Wees gerust, je bent niet de enige.

We zien veel organisaties die moeite hebben met het aanbrengen van focus. Focus is essentieel om de beschikbare tijd en energie in de juiste projecten te stoppen zodat strategische doelen worden gerealiseerd. In deze webinar leer je hoe je in 3 stappen focus kan aanbrengen in je strategie.

Webinar: ‘In 3 stappen focus aanbrengen in je strategie’

Datum: donderdag 16 maart 2023
Tijd: 16:00-16:30 uur
Sprekers: Heiko Bleeker (Eigenaar / Directeur Strategie Station10)
Prijs: gratis

Terugkijken

Bevestiging(Vereist)
Ik ga tevens akkoord met het privacybeleid. Ik geef toestemming om mij relevante e-mails te sturen.

“If you have everything under control, you’re not moving fast enough”

Deze quote van Niki Lauda is de lievelingsquote van Heiko. Blijven groeien en er het maximale uithalen. Dat is zijn passie. Heiko heeft meer dan 25 jaar ervaring in Business Development en Strategie-ontwikkeling als adviseur, ondernemer en manager. Tijdens zijn carrière heeft Heiko gewerkt voor ruim 40 mediabedrijven en was hij actief betrokken bij de ontwikkeling van ongeveer 20 startups. Bij Station10 omvat zijn aandachtsgebied het ontwikkelen van strategieën voor digitale media, evaluatie en versnelling van nieuwe verdienmodellen en het managen van digitale innovatie.

Ontvang de laatste insights.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om elke maand de laatste insights van Station10 te ontvangen die je helpen om je doelen te realiseren.

[contact-form-7 id=”3187″]