+31 35 3690039 contact@station10.nl

Innovatieadviseur

Hét advies- en implementatiebureau voor mediavraagstukken is op zoek naar een nieuwe collega! Je vindt ons kantoor op het Hilversum Media Park. Voor onze groeiambities zoeken wij naar een enthousiaste en ondernemende innovatieadviseur.

Heb jij affiniteit met (media)bedrijven die zich in een digitale transitie bevinden? Ben jij pragmatisch en wil jij specialist worden in de innovatiemethoden zoals Lean Start-up en Google Design Sprint? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als innovatieadviseur van Station10 help je mediabedrijven, van uitgever tot radiostation, met het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen, producten en onderzoek. Je helpt een innovatie-idee te testen door zo snel mogelijk in het ontwikkelproces testen met gebruikers op te zetten. Je wordt betrokken bij diverse projecten met innovatie-aspecten. Denk hierbij aan het opzetten van validaties, uitvoeren van analyses en het doorontwikkelen van concepten.

Onze innovatieadviseurs brengen grip op innovatie door rendement te optimaliseren en risico te minimaliseren. Ben jij de man of vrouw die ons team komt versterken?

Wie ben jij?

Kritisch, leergierig en authentiek. Je bent enthousiast over Station10, hebt passie voor de mediasector en wilt aan de slag als adviseur (consulting). Je hebt aantoonbare werkervaring met de technieken die we bij Station10 gebruiken (bv. Lean Start-Up, Design Thinking, Google Design Sprint). Je hebt de ambitie om een expertise te bouwen in de innovatiemethoden en:

  • Je hebt een afgeronde masterdiploma, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde en/of innovatiewetenschappen;
  • Je bent naast je studie actief geweest als bestuurder van een vereniging, commissielid en/of op andere wijze (pré);
  • Je hebt minimaal 4 jaar aan werkervaring;
  • Je bent origineel, creatief en gericht op waardecreatie;
  • Je kunt hoofd- en bijzaken onderscheiden en complexe vraagstukken analyseren en oplossen.

Wat bieden wij?

Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week. We bieden een passend salaris, sterke secundaire arbeidsvoorwaarden en niet onbelangrijk: je krijgt er leuke, deskundige collega’s bij die passie hebben voor hun werk! Je werkt aan uitdagende projecten bij interessante klanten. Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn één van de belangrijkste pijlers binnen Station10 en krijgen daarom veel aandacht. Bekijk onze vacature-pagina om te ontdekken hoe wij hier invulling aan geven en wat wij nog meer bieden. Wil je weten hoe een week van een innovatieadviseur eruit ziet? Stuur ons gerust een berichtje!

Solliciteren naar deze functie?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en wil je meer weten? We komen graag met je in contact! Bel naar Shima Kia 0624656210 of mail naar werkenbij@station10.nl. Je kunt reageren op deze vacature tot en met zondag 16 februari 2020. Hopelijk tot snel!