Skip to main content

Diënne van Vliet begon deze maand als Projectmanagement-ondersteuner (PMO’er). We spreken met haar over achtergrond, haar keuze voor Station10 en haar toekomstdromen.

Leuk dat je bij ons gestart bent! Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Diënne van der Vliet, 25 jaar, en heb hotelmanagement MBO en HBO gestudeerd in Amersfoort en Leeuwarden. Ik kom uit een heel muzikaal en creatief gezin. Mijn moeder heeft vijftien jaar een eigen cateringbedrijf gehad dus van jongs af aan ben ik in de keuken opgegroeid. Vandaar mijn interesse in Hotelmanagement. Via een minor Evenementen kwam ik uiteindelijk in de evenementensector terecht, op het Mediapark.

In rollen als eventmanager en operationeel manager heb ik events gecoördineerd en georganiseerd. Van de Arena tot de Galgenwaard en de Beurs van Berlage tot de TEFAF… ik heb op de mooiste plekken gestaan! Dat was een superleuke tijd, maar in coronatijd nam het werk af en ben ik andere dingen gaan doen. Na een tijd als filiaalmanager bij HEMA gewerkt te hebben, ben ik bij Station10 gaan solliciteren.

Waarom koos je voor Station10?

Ik koos voor Station10 omdat de teksten op de website mij heel erg aanspraken: Station10 staat voor groei en vindt het belangrijk dat niet alleen bedrijven groeien, maar ook de personen.  Consultancy en strategie-implementatie vond ik al langer interessant, omdat je dan bedrijfsprocessen kunt verbeteren bij klanten. En wat ik zelf aantrekkelijk vind, is de mogelijkheid om te werken aan verschillende projecten.

Je gaat aan de slag als PMO’er. Kun je iets meer vertellen over wat je gaat doen?

Als Project Management Ondersteuner zal ik de taken en activiteiten coördineren, projecten rapporteren en ondersteun ik de consultants. Ik hou mij bezig met het budgetteren van projecten en het maken en bewaken van de status en voortgang van projecten door tijdige en duidelijke communicatie met de klant.

Wat is je eerste indruk van Station10?

Gastvrij, open en eerlijk. Het zijn enthousiaste collega’s die graag met je meedenken. Mijn eerste werkdag voelde als een warm bad waar ik in kwam.

Wat houdt je bezig buiten werk?

Ik hockey twee keer per week en ik tennis. Daarnaast ben ik heel creatief: ik maak kleding, schilder, speel gitaar, en ik vind het leuk om te klussen in het huis. En ik houd heel erg van koken en gezellig eten met elkaar.

Wat zijn je toekomstdromen?

Ik wilde vroeger altijd een eigen hotel hebben, maar kwam door mijn stage erachter dat je dan echt 24/7 aan moet staan. Door de jaren heen en mijn baan als operationeel eventmanager, merkte ik dat ik veel waarde hecht aan een regelmatiger leven. Nu heb ik de droom om samen met mijn vriend ooit een eigen onderneming op te richten in detachering. Ik hoop binnen Station10 de komende jaren alle kennis en kunde op te doen om uiteindelijk een succesvolle onderneming te starten.