Skip to main content

Sinds 2016 was Luuk bij Station10 actief als adviseur op het gebied van innovatie, conceptontwikkeling en OKR’s. In deze periode heeft hij onder andere opdrachten verricht voor WPG Uitgevers, Jaarbeurs, Bindinc., de NPO en diverse publieke omroepen.

Luuk van Hees: “Ik ga Station10 en haar klanten missen! Ik vond het een eer om vanaf het begin mee te helpen om de organisatie te laten groeien en professionaliseren. Daarin zijn mooie stappen gezet de afgelopen jaren. Wat ik vooral tof vind aan Station10 is de menselijke maat; Er wordt echt naar je omgekeken en er is veel ruimte voor eigen initiatief.”

“Ik verlaat de mediasector vanwege mijn groeiende behoefte om bij te dragen aan sociaal-maatschappelijke uitdagingen. Per 1 april ga ik hieraan werken als Strategy Manager Circular Economy bij TNO.

Heiko Bleeker: “Het is natuurlijk altijd jammer als een gewaardeerde kracht als Luuk ons verlaat, maar ik wil hem bedanken voor de inzet van zijn creativiteit en ondernemerschap in de projecten voor klanten en de ontwikkeling van Station10. We wensen hem veel geluk met zijn nieuwe rol die goed past bij zijn passie voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken.”

Luuk heeft zijn taken en projecten inmiddels overgedragen en is 22 maart uit dienst getreden.