+31 35 3690039 contact@station10.nl

Station10 breidt haar Management Team per 1 januari 2020 uit met Marga Lenten-van Boxtel. Marga is sinds september 2017 werkzaam als Senior adviseur bij Station10. In haar nieuwe rol als Operationeel manager wordt Marga verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het Station10-team. Daarnaast blijft ze beschikbaar om klanten te ondersteunen bij hun uitdagingen.

Marga: “Ik kijk er naar uit om als Operationeel manager samen met ons top team mooie nieuwe samenwerkingen aan te gaan en onze klanten nog beter te bedienen! De komende maanden ga ik met veel plezier mijn tanden in deze uitdagende en veelzijdige functie zetten.”

De laatste jaren is Station10 getransformeerd van netwerkorganisatie naar een organisatie met 15 vaste medewerkers. Met de nieuwe rol van Marga komt er meer tijd vrij voor partners Heiko Bleeker en Martijn Kruiswijk. Zij gaan zich focussen op business development en het begeleiden van strategische klantprojecten.

Martijn Kruiswijk, Partner bij Station10: “Station10 is de laatste jaren op alle vlakken enorm hard gegroeid. We zijn heel blij dat Marga in januari start met haar nieuwe rol. Op deze manier kunnen we de eigen organisatie verder professionaliseren zodat we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen hun doelen te behalen.”

Heb je vragen over de nieuwe rol van Marga? Neem dan contact met ons op via contact@station10.nl of met Marga direct: Marga@Station10.nl.