Skip to main content

Martijn Kruiswijk, partner Business Technologie en mede-eigenaar, vertrekt bij Station10. Sinds 2005 was Martijn actief als adviseur bij Station10, waarvan de afgelopen 7 jaar als partner. In deze periode heeft hij organisatievraagstukken en implementatietrajecten begeleid voor tientallen mediabedrijven, waaronder DPG Media, Mediahuis, Talpa en de NPO en publieke omroepen. Daarnaast was hij als ondernemer medeverantwoordelijk voor het uitbouwen van Station10 van een netwerkorganisatie naar een bureau met 22 medewerkers en associates. Nu dit is bereikt, heeft Martijn besloten zich te gaan richten op nieuwe uitdagingen in technologie.

Martijn Kruiswijk: “Met veel plezier heb ik de afgelopen 15 jaar gewerkt aan de mooie projecten die we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren en het bouwen aan Station10. Station10 staat sterk in de markt en ondanks de coronacrisis gaat het goed. Ik laat het bedrijf daarom met een gerust hart over aan het huidige team. Zelf ga ik vanaf 1 juli mijn passie voor nieuwe technologie en het toepassen daarvan volgen. Hoe dat precies eruit gaat zien, daar ga ik mij de komende tijd op oriënteren.”

Heiko Bleeker: “Het is voor Station10 jammer dat Martijn ons na deze jarenlange samenwerking gaat verlaten, maar ik begrijp goed dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Gelukkig hebben we samen een sterke organisatie gebouwd, waarmee het huidige team verder kan groeien op het vlak van strategie, innovatie en transformatie ”

Martijn heeft zijn taken als partner inmiddels overgedragen en werkt de komende tijd nog aan lopende projecten. Hij blijft verbonden als associate aan Station10. Station10 gaat verder onder leiding van partner Heiko Bleeker en operationeel manager Marga Lenten – van Boxtel.

Leave a Reply