Skip to main content

Nivar, welkom bij Station10! Leuk dat je er bent. Hoe gaat het met je?

“Heel goed. Na een paar weken volledig vrij waarin ik veel door de duinen heb gerend en gelopen met de hond vind ik het heerlijk om weer aan de slag te gaan met deze nieuwe uitdaging”.

Kan je kort iets over jezelf vertellen? 

“Ik ben een generalist met een achtergrond in algemeen management, sales, veranderprocessen en automatisering. Met ruim 25 jaar ervaring in dienstverlening, van start-up tot multinational, vooral in product as a service, zoek ik graag nieuwe verdienmodellen door het anders inzetten van al bewezen producten, diensten en processen.

Thuis is het huisje boompje beestje, met mijn vrouw, twee zoons, een kat en een hond heel doorsnee. We wonen in de buurt van de zee en ik loop of ren zoals gezegd graag door de duinen en over het strand. Hockey op zondag op het niveau derde helft. Als Corona het toestaat kom ik graag in het theater, een restaurant en soms de bioscoop.”

En wat maakt voor jou dat er een goede klik is tussen jou en Station10?

“Dat is puur het menselijk contact. Ik heb in de sollicitatieprocedure alleen maar leuke gesprekken gevoerd. Altijd persoonlijk, open en op inhoud. Mijn eerste week bij Station10 was al niet anders.”

Wat is je eerst indruk van Station10?

Zoals ze in Rotterdam zeggen: niet lullen maar poetsen. Een groep professionals die weten waar ze het over hebben en graag zelf met de voeten in de klei staan om ook echt resultaten te boeken.”

Waar ligt je focus op de komende periode?

“Naast mijn bijdrage aan nieuwe en verbeterde verdienmodellen voor klanten hoop ik me ook in te kunnen zetten voor collega’s en waar mogelijk verbeteringen aan ons eigen product.”

Tot slot; wil je de mensen nog wat meegeven? 

“Ga op je gevoel af en probeer dingen, vooral als je het niet zeker weet. Als je zoekt vind je vast een reden om iets niet te doen, maar dan zal je nooit weten of het de juiste keuze was.

En tot slot, ik ontmoet graag nieuwe mensen en hou van een goede kop koffie. Jij ook? Stuur me dan een mail op nivar@station10.nl om kennis te maken!”

Word jij ook enthousiast van het behalen van resultaat? En hecht je ook belang aan een open en persoonlijke werksfeer? Dan is de functie van consultant Realisatie of consultant Innovatie wellicht wat voor jou!

Ontvang de laatste inzichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om elke twee maanden de laatste inzichten van Station10 te ontvangen die je helpen betere beslissingen te nemen voor jouw business.