Vacature OKR Consultant

Ga jij met onze klanten groei realiseren? Groei staat bij ons namelijk centraal! Groei van jou en je collega’s, en groei voor onze klanten.

Wie zijn wij?

Wij zijn Station10. We doen strategie implementaties waarbij onze klanten deze ook daadwerkelijk uitvoeren. Hiervoor gebruiken we OKR’s op onze eigen(-)wijze. De OKR-methode sluit aan bij de waarden van Agile werken. Onze wortels liggen in de media en we werken ook ver daarbuiten. Naast onze OKR-academy ontwikkelen we de komende jaren een waaier aan OKR-producten en -diensten.

OKR’s

De OKR-methode (Objective en Key Results) is een populaire methode voor organisaties om doelen te stellen en meetbare resultaten te behalen. Door met OKR’s te werken, worden prioriteiten van projecten beter bepaald en wordt de beschikbare capaciteit effectiever ingezet.
Zowel Station10 als haar medewerkers werken volgens de OKR-methode. Hierdoor is er transparantie over elkaars verwachtingen, ambities en doelen en versterken we elkaar hierin.

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het begeleiden en uitdagen van onze klanten, helpt ze prioriteiten te stellen en neemt hen mee in de gewenste verandering door hen te trainen en coachen in de OKR-methode. Pas als je klanten volledig inzicht hebben in OKR’s en ze deze zelfstandig en succesvol tot in hun haarvaten hebben doorgevoerd, laat jij ze los.

Jij begeleidt klanten met het vertalen van strategie naar doelen en succescriteria. Je adviseert en faciliteert de klantenteams die met de OKR’s aan de slag gaan. Je haalt het beste uit je teams, omdat je echt connectie maakt, doelgericht en hands on bent en motiveert en inspireert. Je verbindt op alle niveaus en toont lef en leiderschap en daardoor kan jij zowel directie/MT begeleiden als multidisciplinaire klantenteams.

We zijn op zoek naar jou als jij ook 32 tot 40 uur beschikbaar bent, minstens 3 jaar ervaring hebt met strategie en consultancy op directie/MT-niveau (ervaring als Agile coach is een pré) en goed Nederlands spreekt en schrijft.

Wat bieden wij?

  • Een leuke baan in een groeiend, enthousiast en gezellig team
  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden  
  • Salaris afhankelijk van wat je meebrengt tot €4.500
  • Laptop, telefoonvergoeding en OV- of reiskostenvergoeding
  • Een mooie werkplek op ons nieuwe kantoor in een groene omgeving op het Mediapark in Hilversum
  • Klanten door het hele land

Wat bieden wij?

Voor de juiste personen hebben we een leuke baan in een groeiend, enthousiast en gezellig team, waarbij er veel ruimte is voor ontwikkelmogelijkheden. Een salaris afhankelijk van wat je allemaal meebrengt tot € 4.500. Natuurlijk een laptop, telefoon, OV- of reiskostenvergoeding en naast thuis of bij de klant een werkplek op ons nieuwe kantoor in de groene omgeving van het bruisende Mediapark in Hilversum.

Interesse of vragen? Bel Suzanne of vul het sollicitatieformulier hier in.

Station10-DNA

Hands-on

Stroop jij ook snel je mouwen op als er iets moet gebeuren? Werk je graag samen om te zorgen dat het werk goed gedaan wordt en ben je pragmatisch ingesteld? Dan heb jij hetzelfde DNA als Station10. Wij kijken niet van de zijkant mee, maar staan met beide benen in het speelveld. We voelen ons niet snel ergens te goed voor.

Integriteit

We vinden het belangrijk dat we elkaar kunnen vertrouwen en dat we een veilige omgeving zijn. Dit geldt voor de klant als intern. We oefenen ons werk zorgvuldig uit, met inachtneming van onze verantwoordelijkheden en normen en waarden. We zijn oprecht en betrouwbaar

Enthousiasme

We stimuleren elkaar continu om actief bij te dragen aan (elkaars) persoonlijke groei. Met onze drive nemen we elkaar en de klant mee in verandering en boeken we voortuitgang. We houden elkaar goed in de gaten en staan open voor feedback. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en op zijn gemak is.

Ontwikkelen bij Station10

Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn één van de belangrijkste pijlers binnen Station10 en krijgen daarom veel aandacht. We doen het volgende:

  • Je krijgt een persoonlijk studiebudget die je op basis van je Persoonlijk Ontwikkel Plan kunt besteden;
  • We faciliteren interne kennisdeling met maandelijks een “All hands” meeting;
  • We hebben een intern traject van trainingen en een Station10-manier van werken;
  • We organiseren een aantal Station10 brede trainingen per jaar.

Wil je meer weten over de vacatures of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Suzanne helpt je graag!

Match in DNA is voor ons belangrijker dan passende criteria in een vacaturetekst. Ben jij het hiermee eens en vind je dat jij een aanvulling bent op het team en denk jij bij ons te passen?

Vul het sollicitatieformulier in of bel naar
06-45950304

Max. bestandsgrootte: 256 MB.