Over Ons

Station10 heeft haar wortels in de media. Al jaren is dit bij uitstek de sector die steeds verandert. Muziek, nieuws, radio en televisie, tijdschriften en boeken, het is allemaal digitaal geworden. De business is in alle opzichten veranderd: van productie tot distributie, van consumptie tot exploitatie.

 

Onze naam

Station10 is de naam van het radio-ontvangststation dat in 1939 gevestigd was in het landhuis Bletchley Park. Hier waren de codebrekers van de Britse inlichtingendienst gehuisvest tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een kleurrijke verzameling wiskundigen, militairen, cryptografen en academici met als gezamenlijk doel gecodeerde berichten te doorgronden. Zij ontcijferden de Enigma Code en ontsloten cruciale informatie, wat koersbepalend is geweest.

 

Over Station10

Station10 is een bureau met specifieke strategie en OKR kennis. Station10 helpt bij:

● Het opzetten of versterken van een strategie
● Een strategie van theorie naar praktijk brengen
● Het trainen van werkgevers en werknemers middels de Station10 Academy

 

Werken bij Station10

Ben jij ambitieus en wil jij leren hoe je directies van verscheidene bedrijven kunt adviseren? Bijvoorbeeld hoe zij moeten omgaan met nieuwe concurrenten zoals Netflix, Google en Facebook of hoe zij meer focus kunnen aanbrengen in hun organisatie? Dan is een baan bij Station10 misschien de volgende stap in jouw carrière.

Bekijk onze vacatures