Werken bij Station10

Ben jij ambitieus en wil jij leren hoe je directies van verscheidene bedrijven kunt adviseren? Bijvoorbeeld hoe zij moeten omgaan met nieuwe concurrenten zoals Netflix, Google en Facebook of hoe zij meer focus kunnen aanbrengen in hun organisatie? Dan is een baan bij Station10 misschien de volgende stap in jouw carrière.

 

Station10 is een onafhankelijk adviesbureau. Wij ondersteunen directeuren met het vertalen van hun strategie naar concrete doelstellingen én een werkwijze waarmee de organisatie de plannen tot uitvoering brengt. Onze werkwijze is gebaseerd op de OKR-methode, die door Google is gebruikt om te groeien van 10 naar bijna 100.00 werknemers.

Onze vacatures

Twijfel je welke vacature het beste bij jou past of wil je eerst even koffie komen drinken? Maak een afspraak met Suzanne via 0645950304 of werkenbij@station10.nl.

Consultant

We zoeken een teamplayer die niet stil kan zitten of staan en altijd en overal op zoek is naar groei. In deze rol help je organisaties te groeien door ervoor te zorgen dat er structureel met focus aan de strategie wordt gewerkt.

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Match in DNA is voor ons belangrijker dan passende criteria in een vacaturetekst.
Ben jij het hiermee eens en vind je dat jij een aanvulling bent op het team en denk jij bij ons te passen?

Neem contact op!

Meer weten?

Wil je meer weten over de vacatures of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Suzanne helpt je graag!

Neem contact op met Suzanne.

Neem contact op!

Station10-DNA

Hands-on

Stroop jij ook snel je mouwen op als er iets moet gebeuren? Werk je graag samen om te zorgen dat het werk goed gedaan wordt en ben je pragmatisch ingesteld? Dan heb jij hetzelfde DNA als Station10. Wij kijken niet van de zijkant mee, maar staan met beide benen in het speelveld. We voelen ons niet snel ergens te goed voor.

Integriteit

We vinden het belangrijk dat we elkaar kunnen vertrouwen en dat we een veilige omgeving zijn. Dit geldt voor de klant als intern. We oefenen ons werk zorgvuldig uit, met inachtneming van onze verantwoordelijkheden en normen en waarden. We zijn oprecht en betrouwbaar

Enthousiasme

We stimuleren elkaar continu om actief bij te dragen aan (elkaars) persoonlijke groei. Met onze drive nemen we elkaar en de klant mee in verandering en boeken we voortuitgang. We houden elkaar goed in de gaten en staan open voor feedback. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en op zijn gemak is.

Ontwikkelen bij Station10

Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn één van de belangrijkste pijlers binnen Station10 en krijgen daarom veel aandacht. We doen het volgende:

  • Je krijgt een persoonlijk studiebudget die je op basis van je Persoonlijk Ontwikkel Plan kunt besteden;
  • We faciliteren interne kennisdeling met maandelijks een “All hands” meeting;
  • We hebben een intern traject van trainingen en een Station10-manier van werken;
  • We organiseren een aantal Station10 brede trainingen per jaar.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

"Door de jaren heen heb ik bij veel klanten gezeten. Dit heeft gezorgd voor een grote ontwikkeling voor mij als consultant"

SjorsConsultant

"Bij Station10 krijg ik veel ruimte om mij te ontwikkelen en uit te zoeken waar mijn sterke punten liggen"

AnneloesConsultant

Solliciteer hier!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Consultant

Voor iedereen met de ambitie om verantwoordelijkheid te dragen bij het begeleiden en uitdagen van onze klanten. In jouw rol help je de klant prioriteiten te stellen en neemt hen mee in de gewenste verandering. Pas als je klanten zelfstandig en succesvol OKR’s hebben doorgevoerd tot in hun haarvaten, laat jij ze los. Is deze rol iets voor jou? Lees hier verder.

Open sollicitatie

Match in DNA is voor ons belangrijker dan passende criteria in een vacaturetekst. Ben jij het hiermee eens en vind je dat jij een aanvulling bent op het team en denk jij bij ons te passen? Zoek contact!