+31 35 3690039 contact@station10.nl

Onze naam

Station10 is de naam van het radio-ontvangststation dat in 1939 gevestigd was in het landhuis Bletchley Park. Hier waren de codebrekers van de Britse inlichtingendienst gehuisvest tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een kleurrijke verzameling wiskundigen, militairen, cryptografen en academici met als gezamenlijk doel gecodeerde berichten te doorgronden. Zij ontcijferden de Enigma Code en ontsloten cruciale informatie, wat koersbepalend is geweest.

 

Over Station10

Station10 is een bureau met specifieke mediakennis dat helpt organisaties te veranderen. We bieden oplossingen om samen:
● Een nieuwe richting te kiezen (strategie);
● Nieuwe diensten te ontwikkelen (innovatie);
● Een nieuwe manier van werken in te voeren (transformatie).

 

Werken bij Station10

Ben jij ambitieus en wil jij leren hoe je directies van mediabedrijven kunt adviseren? Bijvoorbeeld hoe zij moeten omgaan met nieuwe concurrenten zoals Netflix, Google en Facebook. Dan is een baan bij Station10 misschien de volgende stap in jouw carrière.

Ga naar onze werkenbij-pagina   

Contact

Hoeveel (nieuwe) media en communicatie ontwikkelingen er ook plaatsvinden, voor ons blijft één zaak overeind, het blijft mensenwerk. Als je meer wilt weten, neem contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.

 

Station10
Mediacentrum
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ  Hilversum
035 369 0039

 

6 + 13 =

Station10
Mediacentrum
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

Email: contact@station10.nl
Telefoon: +31 35 3690039

Updates
Wil je de Station10 updates ontvangen? 

Luuk Schagen

Luuk Schagen

Innovatie & Conceptontwikkeling

Luuk heeft een achtergrond in data science, ondernemerschap en innovatiewetenschap. Hij heeft daarmee een ideale uitgangspositie om de kansen van digitalisering te herkennen, evalueren en met beide handen aan te pakken. Hij heeft een passie voor het vertalen van complexe vraagstukken naar data-gedreven oplossingen. Professioneel heeft hij ruime ervaring in het vormgeven van innovatieprojecten en het adviseren van ondernemingen op het gebied van business development.
E. luuk.schagen@station10.nl

Henk Remme

Henk Remme

Governance & Compliance

Generalist met specialistische inslag, met een bijzondere focus op compliance, governance, filantropie, kansspelen, ketensamenwerking en toezicht. Meer dan 25 jaar ervaring in uiteenlopende managementfuncties bij de (Rijks)overheid. Professional in het aansturen en doorvoeren van veranderingen in diverse maatschappelijke sectoren. Ervaring met implementatie van AVG/GDPR.
E. henk.remme@station10.nl

Edwin Duijst

Edwin Duijst

Scrum Master

Edwin is een projectmanager en coach met een agile mindset. Hij heeft als projectcoördinator op de Hogeschool Rotterdam ervaring opgedaan als Scrum Master en het implementeren van het Agile gedachtengoed in verschillende projecten. Edwin heeft een sterke focus op het faciliteren en ondersteunen van teams gekoppeld aan een ondernemende en resultaatgerichte houding.
E. Edwin.duijst@station10.nl