Groeiversnelling Deskbookers door Lean Business Development

Probleem

Deskbookers in opgezet in 2013. Het bedrijf bemiddeld tussen vraag en aanbod in flexibele kantoorruimtes. De focus ligt op werkplekken, vergaderzalen en spreekkamers. Deskbookers heeft afgelopen jaar geïnvesteerd in een boekingssysteem en de gerealiseerde omzet wordt direct geherinvesteerd in het bedrijf. Om het bedrijf voor te zetten moet een drempel omzet behaald worden.

Station10 heeft de oprichters begeleid en het proces ingericht om de start-up verder te laten groeien. Met name gericht op propositieontwikkeling, stimulering van de verkoop en het sturen op KPI’s. Om dit te bereiken was het belangrijk om de focus te verleggen naar omzetontwikkeling. De Lean Business Development methode is als uitgangspunt genomen. In de tweewekelijkse cyclus heeft Station10 de oprichters geholpen om volgens het Build -Measure -Learn principe snel te groeien en doelen te behalen.
200

De maandelijkse groei is meer dan verdubbeld

Onderdeel van de case

Klantervaring

““Wij zijn door Station10 geholpen bij het versneld testen en aanscherpen van onze propositie, waardoor wij harder kunnen groeien.””

Jeroen Arts
Oprichter , Deskbookers

Voor meer informatie over deze case, neem contact op met Heiko Bleeker

    Algemeen Directeur

    Heiko Bleeker

    Gespecialiseerd in het vinden en ontwikkelen van nieuwe inkomstenbronnen. Combineert data analyse met creativiteit tot business insights. Bewezen resultaten met het opzetten van new business als ondernemer en adviseur. Sinds 1999 actief in de (digitale) media.