+31 35 3690039 contact@station10.nl

Ontwikkeling en bouw digitale nieuwsproducten Wegener Media

Ontwikkeling en introductie van nieuwe betaalde digitale producten. Vertaling marketingwensen naar technologie en business rules. Aansturen van de bouw van de producten. Het door externe partijen laten ontwikkelen van het digitale verkoop-, klantbeheer- en klantcontact platform. Leiding geven aan projectteam van interne en externe ICT en marketing/support specialisten.

Wegener Media …

gaat haar regionale dagbladtitels in digitale vorm aan haar klanten aanbieden, wil de wensen van de business scherp gespecificeerd en afgestemd hebben zodat de digitale omgeving snel en goed gerealiseerd kan worden.

Opdracht

Ondersteun de afdeling marketing door het helder maken van het pakket aan eisen en wensen met het implementatieteam van ICT en de externe bouwpartijen. Onderhoud contacten vanuit marketing met IM/ICT, KCC, CMI, Finance en Juridische Zaken ter afstemming van de realisatie.

Station10 heeft…

de business eisen en wensen concreet gemaakt naar business rules en vereiste data voor implementatie, de constante informatiestromen tussen ontwikkelaars en de verschillende afdelingen bij de opdrachtgever aangestuurd en beheerd en leiding gegeven aan het klantcontact projectteam.

Resultaat

De processen en business rules zijn vastgelegd en binnen de breedte van de organisatie afgestemd. Het klantcontact beheerplatform voor print en digitale producten is naar specificatie en op tijd opgeleverd. Het project is operationeel overgedragen aan marketing, IT en het klantcontact center