+31 35 3690039 contact@station10.nl

Station10 zoekt een parttime financieel administratief medewerker 16-24 uur

We zijn een bureau dat bedrijven helpt te innoveren en te transformeren in de digitale wereld. Al ruim 10 jaar werken wij voor de belangrijkste mediabedrijven in Nederland. Op ons kantoor in Hilversum werken 15 gespecialiseerde adviseurs en projectmanagers. Wij houden van een nuchtere aanpak, zijn kritisch naar onszelf en gaan altijd voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.  

De cultuur bij ons is informeel en we schenken veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling, of je nu net aan je carrière begint of een ervaren kracht bent. We houden ook regelmatig team events en maandelijks een vrijmibo.  We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig werkt, eigen initiatief neemt en besluitvaardig is. Herken je je hierin, dan hebben we de volgende baan voor jou.

Wil jij voor onze administratie en financiën zorgen?

Je bent verantwoordelijk voor de volgende 2 terreinen:

1) Debiteuren en crediteurenadministratie:

  • Het inboeken van inkoopfacturen in de financiële administratie
  • Het administratief verwerken van alle inkomende en uitgaande facturen
  • Het bijhouden van de debiteurenadministratie
  • Het controleren van gegevens in de administratie
  • De salarisadministratie
  • Verantwoordelijk voor de tijdige ontvangst van openstaande facturen
  • Contact onderhouden met klanten die een betalingsachterstand hebben

 We werken in de cloud met Harvest en Exact online.

 2) Rapportage:

We vragen je om rapportages te maken en te actualiseren, bijvoorbeeld over onze kostprijs. Je kunt met Excel uit de voeten en schrikt niet van grafieken en draaitabellen of je leert snel hoe dit werkt.

Op dit moment denken we aan een baan van 16-24 uur. Je kunt per direct beginnen. Wij bieden een tijdelijk contract van half jaar met vooruitzicht op een vaste aanstelling.

Wij vragen flexibiliteit en geven dat ook. We bepalen in overleg met jou de invulling van de uren. Er is ook de mogelijkheid om een aantal uur vanuit huis te werken. Je krijgt een passend salaris, een laptop, mobiele telefoon en reisvergoeding.

Solliciteren?

We vragen je alleen te solliciteren als je ervaring hebt op de bovenstaande terreinen. Bel dan naar Nanette Schoenmakers op 06-42759726 of stuur je CV naar werkenbij@station10.nl voor 8 juni t.a.v. Nanette Schoenmakers.