De zomer staat voor de deur en dat is hét perfecte moment om jouw leiderschap naar een hoger niveau te tillen. Met trots presenteren wij de Station10 Summerschool, waarin we twee trainingen aanbieden die essentieel zijn voor strategisch leiderschap. Of je nu resultaten wil verbeteren of net begonnen bent als leider, deze trainingen zijn een absolute must.
Onze training “Strategie laten werken” is erop gericht je als strategisch leider te laten groeien waarbij succesvolle ontwikkeling en implementatie van strategie centraal staan. In de training “Leiden tot groei” staat de ontwikkeling van jouw persoonlijke leiderschap centraal.
Er kunnen slechts 32 mensen deelnemen aan de Summerschool. Wacht daarom niet langer en investeer in jouw persoonlijke groei deze zomer!  Als je je inschrijft voor beide trainingen, profiteer je bovendien van een aantrekkelijke korting.

Kies nu jouw training voor de zomer

Twijfel je welke training het beste bij jou past? Laat je adviseren door Diënne.

Strategie laten werken

Wil jij dat jouw strategie structureel zorgt voor focus, samenwerking en eigenaarschap in jouw organisatie? Met deze training leer je hoe je een strategie ontwikkelt en implementeert waarmee je resultaat behaalt.

Meer informatie

Leiden tot groei

Zoek je een training die jou anders leert te laten kijken, denken en doen? Zowel privé als ook op werkvlak? Met deze opleiding maak je jouw diepste drijfveren inzichtelijk en op basis hiervan stel je een missie op om vanuit daar te gaan groeien.

Meer informatie

Wat deelnemers vinden van de trainingen

Met OKR's hebben we een doordachte methodiek te pakken om samen heel tastbaar op kwartaalbasis aan onze strategische doelen te werken.

Rimco SpanjerAlgemeen directeur educatieve uitgeverij Malmberg

Station10 heeft me veel handvatten gegeven om zelf aan de slag te gaan. De training heeft me geholpen om onze doelstellingen echt met het hele team te ontwikkelen.

Eelco RouwStrategisch consultant Gemeente Leiden

Eerst meer weten?

Wil je meer weten over de trainingen of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Diënne helpt je graag! Bel of vul onderstaand formulier in.