Het Station10 team

Met veel plezier helpen wij mediaorganisaties met strategie, innovatie en organisatievraagstukken. Onze adviseurs hebben een T-shaped profiel; brede algemene kennis en vaardigheden en diepgaande expertise. En afhankelijk van de opdracht stellen we een passend team samen. We delen een passie voor media en een praktische, mensgerichte en ondernemende houding.

Management Team

Algemeen Directeur

Heiko Bleeker

Gespecialiseerd in het vinden en ontwikkelen van nieuwe inkomstenbronnen. Combineert data analyse met creativiteit tot business insights. Bewezen resultaten met het opzetten van new business als ondernemer en adviseur. Sinds 1999 actief in de (digitale) media.

Director Operations

Marga Lenten

Marga brengt ruim 20 jaar lijn- en projectmanagement ervaring in de mediasector mee. In haar carrière is zij als project- of programmamanager regelmatig verantwoordelijk geweest voor het doorvoeren van complexe transities en impactvolle veranderingen in mediabedrijven.

Human Resources Manager

Nanette Schoenmakers

De rode lijn in mijn werkend leven is het opzetten en begeleiden van nieuwe entiteiten. Graag denk ik mee aan innovatieve (HRM) strategieën om de organisatie verder te ontwikkelen. Het implementeren van deze strategie en hier mee de performance vergroten van de professionals, teams en de gehele organisatie is mijn passie.

Adviseurs

Agile & Projectmanagement
Anneloes Hendriks

Anneloes heeft een achtergrond in design en communicatie met ruime Agile (Scrum en Lean) en projectmanagement ervaring. Al ruim 10 jaar een succesvolle mix bij projecten op het gebied van nieuwe & traditionele media binnen de educatieve uitgeverij en erfgoedsector.

Innovatie & Conceptontwikkeling
Luuk van Hees

Specialist op het gebied van innovation-by-doing. Deze millennial wordt enthousiast van het ontdekken van nieuwe kansen en technologieën. Snel in staat om vage complexe ideeën te vertalen in tastbare diensten gebruikmakend van methodes zoals ‘ Lean Start-Up’ of ‘ Sprint’.

Proces- en Projectmanagement
Sjors Hoogsteder

Sjors is een projectmanager met een achtergrond in marketingcommunicatie. Hij heeft ervaring opgedaan bij een diversiteit aan organisaties op het gebied van marketingcommunicatie en projectmanagement. Sjors zorgt voor overzicht binnen het project en bewaakt de kwaliteit van het proces.

Innovatie & Conceptontwikkeling

Casper Wolfert

Innovatie-expert met een achtergrond in innovatiemanagement en journalistiek. Deze millenial heeft meer dan 400 innovatieve concepten beoordeeld op behoefte en verdienpotentieel. Daarnaast heeft hij tientallen digitale concepten ontwikkeld voor magazines-, boeken- en educatieve uitgeverijen.

Strategie & Development
Robert Jan Droogleever Fortuyn

Robert Jan brengt ruim 10 jaar ervaring in nieuwe media mee. Aan zowel startup, scaleup, corporate als bureaukant is hij verantwoordelijk geweest voor het analyseren, ontwikkelen en implementeren van innovatieve concepten, marketing en strategische positioneringen.

Office Manager

Suzanne Eikelenboom

Suzanne is succesvol in het verlenen van ondersteuning in de breedste zin van het vak Managementassistent. Ruim 20 jaar uitgebreide ervaring in ondersteuning op de volgende gebieden secretarieel, administratief, marketing, management, HRM, financieel, communicatie, internet en ICT in zeer diverse branches. Bewezen resultaten in het uithanden nemen van werk om zo het management te ontlasten.

Associates

Yvette Caspanni
Xander Smit
Désirée Donkers
Bianca van Ooijen
Martijn Kruiswijk
Jasper Baggerman
Wim van 't Geloof
Marjolein van der Aar
Kim Zuyderhoff

Langskomen voor een kop koffie?