+31 35 3690039 contact@station10.nl

Werken bij Station10

Ben jij ambitieus en heb je een passie voor media? Dan is een baan bij Station10 misschien de volgende stap in jouw carrière.

Kijk hier voor onze vacatures

Het Station10-team

Met veel plezier helpen wij mediaorganisaties met strategie, innovatie en organisatievraagstukken. We delen een passie voor media en een praktische, mensgerichte en ondernemende houding. 

Heiko Bleeker

Heiko Bleeker

Partner Strategie & Business Development

Gespecialiseerd in het vinden en ontwikkelen van nieuwe inkomstenbronnen. Combineert data analyse met creativiteit tot business insights. Bewezen resultaten met het opzetten van new business als ondernemer en adviseur. Sinds 1999 actief in de (digitale) media.
E. heiko.bleeker@station10.nl

Marga Lenten

Marga Lenten

Business Informatie Technologie

Marga brengt ruim 20 jaar lijn- en projectmanagement ervaring in de mediasector mee. In haar carrière is zij als project- of programmamanager regelmatig verantwoordelijk geweest voor het doorvoeren van complexe transities en impactvolle veranderingen in mediabedrijven. Zij heeft ervaring met de operationele en IT-kant van vrijwel alle processen binnen de media. Door helder te communiceren en medewerkers in de veranderingen te betrekken komt zij tot gedragen resultaten.
E. marga.lenten@station10.nl

Nanette Schoenmakers

Nanette Schoenmakers

HR en organisatie advies

De rode lijn in mijn werkend leven is het opzetten en begeleiden van nieuwe entiteiten. Graag denk ik mee aan innovatieve (HRM) strategieën om de organisatie verder te ontwikkelen. Het implementeren van deze strategie en hier mee de performance vergroten van de professionals, teams en de gehele organisatie is mijn passie. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een doelgerichte en analytische aanpak, hands on en intuïtief handelen met oog voor de mens.
E. nanette.schoenmakers@station10.nl

Luuk van Hees

Luuk van Hees

Innovatie & Conceptontwikkeling

Specialist op het gebied van innovation-by-doing. Deze millennial wordt enthousiast van het ontdekken van nieuwe kansen en technologieën. Snel in staat om vage complexe ideeën te vertalen in tastbare diensten gebruikmakend van methodes zoals ‘ Lean Start-Up’ of ‘ Sprint’.  Met 5 jaar ervaring binnen een corporate organisatie en een corporate start-up bekend met hoe je in deze omgeving het beste snelheid kan maken.
E. luuk.van.hees@station10.nl

Sjors Hoogsteder

Sjors Hoogsteder

Marketing & Procesoptimalisatie

Sjors is een projectmanager met een achtergrond in marketingcommunicatie. Hij heeft ervaring opgedaan bij een diversiteit aan organisaties op het gebied van marketingcommunicatie en projectmanagement. Sjors zorgt voor overzicht binnen het project en bewaakt de kwaliteit van het proces.
E. sjors.hoogsteder@station10.nl

Casper Wolfert

Casper Wolfert

Innovatie & Conceptontwikkeling

Innovatie-expert met een achtergrond in innovatiemanagement en journalistiek. Deze millenial heeft meer dan 400 innovatieve concepten beoordeeld op behoefte en verdienpotentieel. Daarnaast heeft hij tientallen digitale concepten ontwikkeld voor magazines-, boeken- en educatieve uitgeverijen. Casper houdt van complexe vraagstukken vertalen naar oplossingen met impact.
E. casper.wolfert@station10.nl

Luuk Schagen

Luuk Schagen

Innovatie & Conceptontwikkeling

Luuk heeft een achtergrond in data science, ondernemerschap en innovatiewetenschap. Hij heeft daarmee een ideale uitgangspositie om de kansen van digitalisering te herkennen, evalueren en met beide handen aan te pakken. Hij heeft een passie voor het vertalen van complexe vraagstukken naar data-gedreven oplossingen. Professioneel heeft hij ruime ervaring in het vormgeven van innovatieprojecten en het adviseren van ondernemingen op het gebied van business development.
E. luuk.schagen@station10.nl

Edwin Duijst

Edwin Duijst

Scrum Master

Edwin is een projectmanager en coach met een agile mindset. Hij heeft als projectcoördinator op de Hogeschool Rotterdam ervaring opgedaan als Scrum Master en het implementeren van het Agile gedachtengoed in verschillende projecten. Edwin heeft een sterke focus op het faciliteren en ondersteunen van teams gekoppeld aan een ondernemende en resultaatgerichte houding.
E. Edwin.duijst@station10.nl

Robert Jan Droogleever Fortuyn

Robert Jan Droogleever Fortuyn

Strategie & Innovatie

Robert Jan brengt ruim 10 jaar ervaring in nieuwe media mee. Aan zowel startup, scaleup, corporate als bureaukant is hij verantwoordelijk geweest voor het analyseren, ontwikkelen en implementeren van innovatieve concepten, marketing en strategische positioneringen. Robert Jan kan snel schakelen van analyse naar inzicht en uiteindelijk oplossing. Sinds 2011 werkt hij met The Lean Startup en andere agile innovatiemethodieken. Als project manager heeft hij ervaring met het werken met diverse teams, disciplines en stakeholders.
E: Robertjan.DroogleeverFortuyn@station10.nl

Anneloes Hendriks

Anneloes Hendriks

Projectmanagement & Agile Specialist

Anneloes heeft een achtergrond in design en communicatie met ruime Agile (Scrum en Lean) en projectmanagement ervaring. Al ruim 10 jaar een succesvolle mix bij projecten op het gebied van nieuwe & traditionele media binnen de educatieve uitgeverij en erfgoedsector.
E. anneloes.hendriks@station10.nl

Jordi Maijenburg

Jordi Maijenburg

Innovatie & Conceptontwikkeling

Met een achtergrond in innovatiewetenschap, ondernemerschap en journalistiek in staat om media-uitdagingen snel te doorgronden en op te pakken. Binnen eigen consultancy bedrijf verantwoordelijk geweest voor workshops, data-analyses en het opstellen van business cases voor zowel startups als grote bedrijven. Ziet enorme kansen in de offline-online mediatransitie, is ervaren in het uitdenken en uitvoeren van experimenten aangaande nieuwe mediaconcepten.
E. jordi.maijenburg@station10.nl

Suzanne Eikelenboom

Suzanne Eikelenboom

Management assistente

Suzanne is succesvol in het verlenen van ondersteuning in de breedste zin van het vak Managementassistent. Ruim 20 jaar uitgebreide ervaring in ondersteuning op de volgende gebieden secretarieel, administratief, marketing, management, HRM, financieel, communicatie, internet en ICT in zeer diverse branches. Bewezen resultaten in het uithanden nemen van werk om zo het management te ontlasten. Motto: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!
E. suzanne.eikelenboom@station10.nl

Associates

Station10 werkt samen met een netwerk van associates met een specifieke expertise. 

Jasper Baggerman

Jasper Baggerman

Strategie & Innovatie

Gespecialiseerd in het aanjagen van business transformatie, het organiseren van innovatie & het effectief leiden van innovatieprojecten. Weet hoe je een innovatiestrategie ontwikkelt, valideert en vertaalt in concrete klanttoepassingen. (Lean Startup, Design Thinking & Google’s Sprintbook). Ruim 16 jaar succesvol in het bouwen van online business als manager, ondernemer, uitvinder & adviseur.
E. jasper.baggerman@station10.nl

Xander Smit

Xander Smit

Innovatie & Digitalisering

Xander is binnen Station10 verantwoordelijk voor de sector Overheid & Maatschappij. Xander is expert in innovatie, in staat om zaken in beweging te zetten en een teamplayer met focus op resultaat. Bijna 20 jaar werkt hij al mee aan de digitale revolutie. Ervaring vanuit bedrijven, maatschappelijke organisaties, startups en een eigen bureau. Actief in de branches overheid, non-profit, media en energie.
E. xander.smit@station10.nl

Kim Zuyderhoff

Kim Zuyderhoff

Programma- en Projectmanagement

Kim heeft meer dan 15 jaar ervaring in de uitgeefindustrie. Als project- en programmamanager heeft zij de volledige keten binnen uitgeverij onder handen gehad en geoptimaliseerd. Daarbij heeft zij strategische veranderprogramma's op het gebied van contentdevelopment en -management geleid. Het vertalen van strategie naar executie is waar zij energie van krijgt. Het leggen van verbindingen en het creëren van wederzijds begrip is haar kracht.
E. kim.zuyderhoff@station10.nl

Désirée Donkers

Désirée Donkers

B2B Marketing en Business Development

Specialist in B2B Marketing en Business Development met meer dan 20 jaar ervaring in complexe werkomgevingen binnen de media. Managementervaring binnen alle commerciële domeinen en een sterke affiniteit met sales. Houdt zich bezig met strategische B2B marketing vraagstukken en begeleidt de implementatie van multidisciplinaire projecten binnen organisaties. Succesvol met de introductie van met name B2B producten gericht op het genereren van nieuwe inkomstenstromen.
E. desiree.donkers@station10.nl

Martijn Kruiswijk

Martijn Kruiswijk

Business Technologie

Uitgebreide marketing en commerciële ervaring, met een sterke technische achtergrond. Trackrecord in het succesvol aansturen van complexe ICT projecten met focus op de toegevoegde waarde voor het bedrijf. Ruim 25 jaar ervaring in ICT, telecom, media- en internetsector.
E. martijn.kruiswijk@station10.nl

Yvette Caspanni

Yvette Caspanni

Sales & Marketing

Specialist op het gebied van sales en marketing met focus op crossmedia advies en het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen. Sterke organisatorische vaardigheden, teamplayer en coach. Sinds 1992 werkzaam in de media- en telecom branche in zowel binnen- als buitenland, met bewezen ervaring in het optimaliseren en herstructureren van teams. Mede-oprichter van Station10.
E. yvette.caspanni@station10.nl

Bianca van Ooijen

Bianca van Ooijen

Projectmanagment

Senior project manager met meer dan 10 jaar ervaring in het succesvol realiseren van complexe projecten binnen de financiële dienstverlening. Projecten gemanaged op het gebied van IT, Internet en logistiek met bedrijfsbrede, operationeel kritische impact. Een sterke focus op het snijvlak van Processen en IT en ruime ervaring op internationaal vlak. Sterk in communicatie op alle lagen binnen en buiten een organisatie en met een grote diversiteit aan stakeholders.
E. bianca.van.ooijen@station10.nl

Joost van Haren

Joost van Haren

Cultuur & organisatieontwikkeling

Joost is adviseur, management coach, interim en programmamanager met ruim 20 jaar ervaring in klantgericht ondernemen. Specialist in het ondersteunen van organisaties in hun omslag naar een meer klantgerichte cultuur en structuur. Hij heeft zich de laatste jaren vooral gespecialiseerd en bekwaamd in het begeleiden van top- en middenmanagement in het succesvol invullen van hun leiderschapsrol in grootschalige verandertrajecten.
E. joost.van.haren@station10.nl

Wim van 't Geloof

Wim van 't Geloof

Sales & Marketing

Growth Marketing manager met 20 ervaring in diverse commerciële managementposities in B2B en B2C markten. Ruime ervaring met sales, on- en offline acquisitie en retentiecampagnes, digital portfolio ontwikkeling, pricing en positionering van merken. Zijn aanpak is gericht op de gehele customer journey van bereik, conversie, loyaliteit, engagement, revenu, tot retentie en referral. Op basis van insights legt hij verbinding naar uw business en weet snel resultaten te boeken. Als people manager en teambuilder heeft hij een aantal impactvolle transities uitgevoerd. 
E. wim.van.t.geloof@station10.nl

Henk Remme

Henk Remme

Governance & Compliance

Generalist met specialistische inslag, met een bijzondere focus op compliance, governance, filantropie, kansspelen, ketensamenwerking en toezicht. Meer dan 25 jaar ervaring in uiteenlopende managementfuncties bij de (Rijks)overheid. Professional in het aansturen en doorvoeren van veranderingen in diverse maatschappelijke sectoren. Ervaring met implementatie van AVG/GDPR.
E. henk.remme@station10.nl

Marjolein van der Aar

Marjolein van der Aar

Innovatie & Conceptontwikkeling

Marjolein heeft een passie voor innovatie, media en het bij elkaar brengen van mensen. Met haar bedrijfskundige achtergrond komt ze tot bloei op het snijvlak tussen business en innovatie. Met ruim 5 jaar ervaring op het gebied van new business in media is zij een ondernemende projectmanager en product owner die structuur schept om nieuwe kansen te benutten.
E. marjolein.van.der.aar@station10.nl

15 + 12 =

Station10
Mediacentrum
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

Email: contact@station10.nl
Telefoon: +31 35 3690039

Updates
Wil je de Station10 updates ontvangen?