Ons team

Wij zijn avontuurlijke regisseurs. We houden niet van half werk en we doen er alles aan om dichter bij ons ambitieuze einddoel te komen. Wij zijn een energieke drijvende kracht, en we dagen je uit om succes opnieuw te definiëren.

Eigenaar

Heiko Bleeker

Heiko is gespecialiseerd in het vinden en ontwikkelen van nieuwe inkomstenbronnen. Combineert data analyse met creativiteit tot business insights. Bewezen resultaten met het opzetten van new business als ondernemer en adviseur. Sinds 1999 actief in de (digitale) media.

Algemeen directeur

Marga Lenten

Met een brede ervaring in de media helpt Marga graag organisaties om te groeien en verandering te realiseren. Ze krijgt energie van het boeken van tastbaar resultaat waarbij de mens centraal staat. Dit met ervaring in management in de brede zin van het woord.

Consultant

Anneloes Hendriks

Anneloes heeft een achtergrond in design en communicatie met ruime Agile (Scrum en Lean) en projectmanagement ervaring. Ze is ervaren in het begeleiden van succesvolle verandering in publieke en commerciële organisaties. Expert in het creëren van draagvlak voor verandering binnen teams en weerstand omzetten in beweging.

Consultant

Sjors Hoogsteder

Sjors is een projectmanager met een achtergrond in marketingcommunicatie. Hij heeft ervaring opgedaan bij een diversiteit aan organisaties op het gebied van marketingcommunicatie en projectmanagement. Sjors zorgt voor overzicht binnen het project en bewaakt de kwaliteit van het proces.

Consultant

Noa Kotek

Met haar achtergrond in sociale psychologie, business en innovatie weet Noa op creatieve wijze emoties, motivaties, gedrag en wensen van klanten en consumenten in kaart te brengen. De vertaalslag naar strategische oplossingen en meer in detail design, concept, campagne of product zijn hier een resultaat van.

Project management officer

Diënne van der Vliet

Met jaren werkervaring in het plannen en organiseren, houdt Diënne graag de touwtjes in handen. Met haar snelle schakelen is zij ondersteunend op meerdere fronten binnen de lopende projecten van Station10. Ze optimaliseert graag de lopende processen en zorgt voor structuur binnen het bedrijf.

Recruiter & Office manager

Suzanne Eikelenboom

Met ruim 25 jaar ervaring verleent Suzanne ondersteuning in de breedste zin van het vak Office manager. Met haar ervaring in HRM, communicatie en marketing vervult zij ook de rol van Recruiter waarbij zij verantwoordelijk is voor het volledige wervings- en selectieproces.

HR business partner 

Nanette Schoenmakers

Nanette wordt enthousiast over het opzetten en begeleiden van nieuwe entiteiten. Graag denk ik mee aan innovatieve (HRM) strategieën om de organisatie verder te ontwikkelen. Het implementeren van deze strategie en hier mee de performance vergroten van de professionals, teams en de gehele organisatie is mijn passie.

Associate Innovatie

Jasper Baggerman

Associate Marketing & Sales

Désirée Donkers

Associate project- en programma management

Kim Zuyderhoff

Associate project- en programmamanagement

Bianca van Ooijen

Associate project- en programmamanagement

Martijn Kruiswijk

Associate Innovatie en Product Owner

Marjolein ter Aar

Langskomen voor een kop koffie?