Ons team

Wij zijn avontuurlijke regisseurs. We houden niet van half werk en we doen er alles aan om dichter bij ons ambitieuze einddoel te komen. Wij zijn een energieke drijvende kracht, en we dagen je uit om succes opnieuw te definiëren.

Algemeen Directeur

Heiko Bleeker

Heiko is gespecialiseerd in het vinden en ontwikkelen van nieuwe inkomstenbronnen. Combineert data analyse met creativiteit tot business insights. Bewezen resultaten met het opzetten van new business als ondernemer en adviseur. Sinds 1999 actief in de (digitale) media.

Operationeel Directeur

Marga Lenten

Marga brengt ruim 20 jaar lijn- en projectmanagement ervaring in de mediasector mee. In haar carrière is zij als project- of programmamanager regelmatig verantwoordelijk geweest voor het doorvoeren van complexe transities en impactvolle veranderingen in mediabedrijven.

Managing Consultant

Nivar Fuchs

Nivar is een generalist met een achtergrond in algemeen management, sales, veranderprocessen en automatisering. Met ruim 25 jaar ervaring in dienstverlening van start-up tot multinational, vooral in product as a service, zoekt hij graag nieuwe verdienmodellen door anders inzetten van al bewezen producten, diensten en processen.

Innovatie & Conceptontwikkeling

Casper Wolfert

Casper is innovatie-expert met een achtergrond in innovatiemanagement en journalistiek. Deze millenial heeft meer dan 400 innovatieve concepten beoordeeld op behoefte en verdienpotentieel. Daarnaast heeft hij tientallen digitale concepten ontwikkeld voor magazines-, boeken- en educatieve uitgeverijen.

Agile & Projectmanagement

Anneloes Hendriks

Anneloes heeft een achtergrond in design en communicatie met ruime Agile (Scrum en Lean) en projectmanagement ervaring. Al ruim 10 jaar een succesvolle mix bij projecten op het gebied van nieuwe & traditionele media binnen de educatieve uitgeverij en erfgoedsector.

Proces- en Projectmanagement

Sjors Hoogsteder

Sjors is een projectmanager met een achtergrond in marketingcommunicatie. Hij heeft ervaring opgedaan bij een diversiteit aan organisaties op het gebied van marketingcommunicatie en projectmanagement. Sjors zorgt voor overzicht binnen het project en bewaakt de kwaliteit van het proces.

Human Resources

Nanette Schoenmakers

Nanette wordt enthousiast over het opzetten en begeleiden van nieuwe entiteiten. Graag denk ik mee aan innovatieve (HRM) strategieën om de organisatie verder te ontwikkelen. Het implementeren van deze strategie en hier mee de performance vergroten van de professionals, teams en de gehele organisatie is mijn passie.

Office Manager

Suzanne Eikelenboom

Suzanne is succesvol in het verlenen van ondersteuning in de breedste zin van het vak Managementassistent. Ruim 20 jaar uitgebreide ervaring in ondersteuning op de volgende gebieden secretarieel, administratief, marketing, management, HRM, financieel, communicatie, internet en ICT in zeer diverse branches. Bewezen resultaten in het uithanden nemen van werk om zo het management te ontlasten.

Associate Innovatie

Jasper Baggerman

Associate Marketing & Sales

Désirée Donkers

Associate Marketing

Wim van 't Geloof

Associate project- en programma management

Kim Zuyderhoff

Associate project- en programmamanagement

Bianca van Ooijen

Associate project- en programmamanagement

Martijn Kruiswijk

Associate Innovatie en Product Owner

Marjolein ter Aar

Langskomen voor een kop koffie?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]