Ons team

We houden niet van half werk en we doen er alles aan om dichter bij ons ambitieuze einddoel te komen. Wij zijn een energieke drijvende kracht, en we dagen je uit om succes opnieuw te definiëren.
Met ons samenwerken? Neem contact op.

Heiko Bleeker

Directeur eigenaar

Heiko is gespecialiseerd in het vinden en ontwikkelen van nieuwe inkomstenbronnen. Combineert data analyse met creativiteit tot business insights. Bewezen resultaten met het opzetten van new business als ondernemer en adviseur. Sinds 1999 actief in de (digitale) media.

Marga Lenten

Algemeen directeur

Met een brede ervaring in de media helpt Marga graag organisaties om te groeien en verandering te realiseren. Ze krijgt energie van het boeken van tastbaar resultaat waarbij de mens centraal staat. Dit met ervaring in management in de brede zin van het woord.

Anneloes Hendriks

Consultant

Anneloes heeft een achtergrond in design en communicatie met ruime Agile (Scrum en Lean) en projectmanagement ervaring. Ze is ervaren in het begeleiden van succesvolle verandering in publieke en commerciële organisaties. Expert in het creëren van draagvlak voor verandering binnen teams en weerstand omzetten in beweging.

Diënne van der Vliet

Project management officer

Met jaren werkervaring in het plannen en organiseren, houdt Diënne graag de touwtjes in handen. Met haar snelle schakelen is zij ondersteunend op meerdere fronten binnen de lopende projecten van Station10. Ze optimaliseert graag de lopende processen en zorgt voor structuur binnen het bedrijf.

Suzanne Eikelenboom

Recruiter & Office manager

Met ruim 25  jaar ervaring verleent Suzanne ondersteuning in de breedste zin van het vak Office manager. Met haar ervaring in HRM, communicatie en marketing vervult zij ook de rol van Recruiter waarbij zij verantwoordelijk is voor het volledige wervings- en selectieproces.

Nanette Schoenmakers

HR business partner

Nanette wordt enthousiast over het opzetten en begeleiden van nieuwe entiteiten. Graag denk ik mee aan innovatieve (HRM) strategieën om de organisatie verder te ontwikkelen. Het implementeren van deze strategie en hier mee de performance vergroten van de professionals, teams en de gehele organisatie is mijn passie.

Word jij onze nieuwe collega?

Vacatures

Ben jij ambitieus en wil jij leren hoe je directies van verscheidene bedrijven kunt adviseren? Hoe je hen doelgerichter laat werken? Dan is een baan bij Station10 misschien de volgende stap in jouw carrière.

Solliciteer hier

Onze vacatures

Consultant

Voor iedereen met de ambitie om verantwoordelijkheid te dragen bij het begeleiden en uitdagen van onze klanten. In jouw rol help je de klant prioriteiten te stellen en neemt hen mee in de gewenste verandering. Pas als je klanten zelfstandig en succesvol OKR’s hebben doorgevoerd tot in hun haarvaten, laat jij ze los. Is deze rol iets voor jou? Solliciteer hier.

Open sollicitatie

Match in DNA is voor ons belangrijker dan passende criteria in een vacaturetekst. Ben jij het hiermee eens en vind je dat jij een aanvulling bent op het team en denk jij bij ons te passen? Zoek contact!

Wil je meer weten over de vacatures of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Suzanne helpt je graag!

Vul het formulier in of bel Suzanne op 06-45950304