+31 35 3690039 contact@station10.nl

Op 6 november 2014 vond de Media Executive Session gedurende eDay plaats. Samen met Emerce organiseerde Station10 voor het derde achtereenvolgende jaar dit evenement. Het doel was weer om de media executives van Nederland in anderhalf uur de verkorte versie van de meest inspirerende presentaties van eDay te geven. Na afloop was er ruimte voor vragen. Deze keer had Station10 de volgende 3 sprekers geselecteerd:

Porter Erisman werkte 8 jaar als Vice-President bij Alibaba en rapporteerde rechtstreeks aan oprichter Jack Ma. Porter schetste de wereld van de start van Alibaba in China.

Clint Beharry is directeur Design and Technology bij het Harmony Institute. Hij toonde onderzoek en resultaat van de relaties tussen televisiebeelden, de menselijke hersenactiviteit en de activiteit op social media.

Arthur van Hoff “our man in Sillicon Valley” is oprichter van Jaunt en was tot voor kort o.a. CTO bij Flipboard. Arthur vertelde over de nieuwste Virtual Reality bril.

 Porter Erisman werkte 8 jaar als Vice-President bij Alibaba en rapporteerde rechtstreeks aan oprichter Jack Ma. Porter Erisman liet onder andere uniek beeldmateriaal zien van de eerste speech die Jack Ma gaf nadat Alibaba het eerste kantoor had betreden en vertelde hoe Alibaba van startup ’s werelds grootste IPO is geworden.

Clint Beharry is directeur Design and Technology bij het Harmony Institute. Hij toonde onderzoek en resultaat van de relaties tussen televisiebeelden, de menselijke hersenactiviteit en de activiteit op social media.
Hij gebruikte hierbij als voorbeeld de televisieserie The Walking Dead en toonde aan dat het steeds dichterbij komt om vooraf te voorspellen hoe mensen gaan reageren op televisie scenes.

Arthur van Hoff “our man in Sillicon Valley” is oprichter van Jaunt en was tot voor kort o.a. CTO bij Flipboard. Arthur vertelde over de nieuwste Virtual Reality bril. Anders dan de door Facebook overgenomen Oculus Rift is Jaunt gericht op mainstream gebruik en minder op games en meer op media en entertainment. Arthur toonde diverse toepassingen van virtuele aanwezigheid bij een basketbalwedstrijd van de Chicgao Bulls tot meedansen op het podium bij een concert van Rihanna. Tijdens de presentatie kon een deel van de gasten deze reality zelf ervaren.

Heiko Bleeker, Station10 Partner Strategy & Business Development trad op als moderator en haalde samen met de gasten de belangrijkste learnings naar boven.  Meer weten of een van de presentaties ontvangen? Neem hier contact op met Heiko Bleeker.