Skip to main content

Ben je dit jaar ook lekker gestart met het werken aan je strategie? Maar heb je de 5 belangrijkste factoren om deze succesvol te implementeren ook op orde? Meld je aan voor deze webinar en krijg praktische tips hoe je de juiste randvoorwaarden schept.

Uit onderzoek van Harvard Business Review en Gartner blijkt dat directies plannen maken, maar deze bij 50-75% van de bedrijven niet of niet goed worden uitgevoerd.
Ze benoemen ook een aantal factoren die een positief effect hebben op het succesvol implementeren van de strategie. Vanuit onze ervaring (h)erkennen wij de meeste factoren.

Tijdens ons webinar lichten we deze factoren toe en geven we handvatten hoe je met deze factoren omgaat voor succesvolle strategie implementatie.
Station10 heeft meer dan 100 organisaties begeleid met het opstellen en uitvoeren van hun strategie. In het webinar combineren we onze praktijkervaring met de theorie van vooraanstaande strategische denkers.

Webinar ‘Hoe je wél succesvol je strategie implementeert’

Datum: dinsdag 13 juni 2023
Tijd: 16:00 – 16:30
Sprekers: Heiko Bleeker (Eigenaar / Directeur Strategie Station10)
Prijs: gratis

Terugkijken

Bevestiging(Vereist)
Ik ga tevens akkoord met het privacybeleid. Ik geef toestemming om mij relevante e-mails te sturen.

“If you have everything under control, you’re not moving fast enough”

Deze quote van Niki Lauda is de lievelingsquote van Heiko. Blijven groeien en er het maximale uithalen. Dat is zijn passie. Heiko heeft meer dan 25 jaar ervaring in Business Development en Strategie-ontwikkeling als adviseur, ondernemer en manager. Tijdens zijn carrière heeft Heiko gewerkt voor ruim 40 mediabedrijven en was hij actief betrokken bij de ontwikkeling van ongeveer 20 startups. Bij Station10 omvat zijn aandachtsgebied het ontwikkelen van strategieën voor digitale media, evaluatie en versnelling van nieuwe verdienmodellen en het managen van digitale innovatie.

Ontvang de laatste insights.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om elke maand de laatste insights van Station10 te ontvangen die je helpen om je doelen te realiseren.

[contact-form-7 id=”3187″]