Skip to main content

Waarom OKR’s onmisbaar zijn voor Agile teams

Wat als jouw organisatie Agile werkt, maar je een strategisch plan voor een aantal jaren maakt? Hoe zorg je ervoor dat dit op elkaar aansluit?

Een goede methode hiervoor is OKR’s (Objectives & Key Results). De kenmerken van OKR’s zijn kort-cyclisch, transparant, klant centraal, eigenaarschap en multi-disciplinair. Komt dat bekend voor? OKR’s hebben hun oorsprong bij Google. Andere bedrijven en Station10 zetten deze methode al jaren succesvol in. Wil jij met jouw team ook aansluiten op de bedrijfsstrategie? Volg dan ons webinar over Agile strategie implementatie.

Datum: donderdag 22 december 2022

Tijd: 15:30 – 16:00

Spreker: Heiko Bleeker (Eigenaar / Directeur Strategie Station10)

Prijs: gratis

Ben je wel geïnteresseerd maar kan je er niet bij zijn? Meld je dan alsnog aan zodat je de opname achteraf ontvangt en op de hoogte blijft van komende webinars.

“If you have everything under control, you’re not moving fast enough”

Deze quote van Niki Lauda is de lievelingsquote van Heiko. Blijven groeien en er het maximale uithalen. Dat is zijn passie. Heiko heeft meer dan 25 jaar ervaring in Business Development en Strategie-ontwikkeling als adviseur, ondernemer en manager. Tijdens zijn carrière heeft Heiko gewerkt voor ruim 40 mediabedrijven en was hij actief betrokken bij de ontwikkeling van ongeveer 20 startups. Bij Station10 omvat zijn aandachtsgebied het ontwikkelen van strategieën voor digitale media, evaluatie en versnelling van nieuwe verdienmodellen en het managen van digitale innovatie.