Skip to main content

Wat als jouw organisatie Agile werkt, maar je een strategisch plan voor een aantal jaren maakt? Hoe zorg je ervoor dat dit op elkaar aansluit?

Webinar ‘Waarom OKR’s onmisbaar zijn voor Agile teams’

Datum: donderdag 22 december 2022
Spreker: Heiko Bleeker (Eigenaar / Directeur Strategie Station10)
Prijs: gratis

Een goede methode hiervoor is OKR’s (Objectives & Key Results). De kenmerken van OKR’s zijn kort-cyclisch, transparant, klant centraal, eigenaarschap en multi-disciplinair. Komt dat bekend voor? OKR’s hebben hun oorsprong bij Google. Andere bedrijven en Station10 zetten deze methode al jaren succesvol in. Wil jij met jouw team ook aansluiten op de bedrijfsstrategie? Volg dan ons webinar over Agile strategie implementatie.

Terugkijken

Bevestiging aanmelding(Vereist)
Ik ga tevens akkoord met het privacybeleid. Ik geef toestemming om mij relevante e-mails te sturen.

“If you have everything under control, you’re not moving fast enough”

Deze quote van Niki Lauda is de lievelingsquote van Heiko. Blijven groeien en er het maximale uithalen. Dat is zijn passie. Heiko heeft meer dan 25 jaar ervaring in Business Development en Strategie-ontwikkeling als adviseur, ondernemer en manager. Tijdens zijn carrière heeft Heiko gewerkt voor ruim 40 mediabedrijven en was hij actief betrokken bij de ontwikkeling van ongeveer 20 startups. Bij Station10 omvat zijn aandachtsgebied het ontwikkelen van strategieën voor digitale media, evaluatie en versnelling van nieuwe verdienmodellen en het managen van digitale innovatie.

Ontvang de laatste insights.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om elke maand de laatste insights van Station10 te ontvangen die je helpen om je doelen te realiseren.

[contact-form-7 id=”3187″]