Skip to main content

Klaar voor 2023?

2023 wordt een belangrijk jaar. De politieke en economische situatie is minder stabiel dan voorgaande jaren. Dat maakt het maken van plannen lastig. Wil jij dat jouw jaarplan tot succes leidt in 2023? Bekijk dan dit webinar waarin de 5 belangrijkste checks voor je jaarplan worden besproken om te toetsen of jouw plan voor 2023 gaat werken.

Na deze webinar heb je een

  • compleet strategisch framework dat je elk jaar opnieuw kunt gebruiken;
  • checklist om jouw jaarplan te beoordelen en te verbeteren;
  • proces om het eigenaarschap van jouw team te vergroten.

Station10 heeft meer dan 100 organisaties begeleid met het opstellen en uitvoeren van hun strategie. In het webinar combineren we onze praktijkervaring met de theorie van vooraanstaande strategische denkers.

Meld je nu aan zodat je klaar bent voor 2023.

Datum: donderdag 1 december 2022

Tijd: 11:00 – 11:30

Spreker: Heiko Bleeker (Eigenaar / Directeur Strategie Station10)

Prijs: gratis

Ben je wel geïnteresseerd maar kan je er niet bij zijn? Meld je dan alsnog aan zodat je de opname achteraf ontvangt en op de hoogte blijft van komende webinars.

“If you have everything under control, you’re not moving fast enough”

Deze quote van Niki Lauda is de lievelingsquote van Heiko. Blijven groeien en er het maximale uithalen. Dat is zijn passie. Heiko heeft meer dan 25 jaar ervaring in Business Development en Strategie-ontwikkeling als adviseur, ondernemer en manager. Tijdens zijn carrière heeft Heiko gewerkt voor ruim 40 mediabedrijven en was hij actief betrokken bij de ontwikkeling van ongeveer 20 startups. Bij Station10 omvat zijn aandachtsgebied het ontwikkelen van strategieën voor digitale media, evaluatie en versnelling van nieuwe verdienmodellen en het managen van digitale innovatie.