Skip to main content

2023 wordt een belangrijk jaar. De politieke en economische situatie is minder stabiel dan voorgaande jaren. Dat maakt het maken van plannen lastig. Wil jij dat jouw jaarplan tot succes leidt in 2023? Bekijk dan dit webinar waarin de 5 belangrijkste checks voor je jaarplan worden besproken om te toetsen of jouw plan voor 2023 gaat werken.

Webinar ‘De 5 belangrijkste checks voor een goed jaarplan’

Datum: donderdag 1 december 2022
Spreker: Heiko Bleeker (Eigenaar / Directeur Strategie Station10)
Prijs: gratis

Na deze webinar heb je een:

  • compleet strategisch framework dat je elk jaar opnieuw kunt gebruiken;
  • checklist om jouw jaarplan te beoordelen en te verbeteren;
  • proces om het eigenaarschap van jouw team te vergroten.

Station10 heeft meer dan 100 organisaties begeleid met het opstellen en uitvoeren van hun strategie. In het webinar combineren we onze praktijkervaring met de theorie van vooraanstaande strategische denkers.

Terugkijken

Bevestiging(Vereist)
Ik ga tevens akkoord met het privacybeleid. Ik geef toestemming om mij relevante e-mails te sturen.

“If you have everything under control, you’re not moving fast enough”

Deze quote van Niki Lauda is de lievelingsquote van Heiko. Blijven groeien en er het maximale uithalen. Dat is zijn passie. Heiko heeft meer dan 25 jaar ervaring in Business Development en Strategie-ontwikkeling als adviseur, ondernemer en manager. Tijdens zijn carrière heeft Heiko gewerkt voor ruim 40 mediabedrijven en was hij actief betrokken bij de ontwikkeling van ongeveer 20 startups. Bij Station10 omvat zijn aandachtsgebied het ontwikkelen van strategieën voor digitale media, evaluatie en versnelling van nieuwe verdienmodellen en het managen van digitale innovatie.

Ontvang de laatste insights.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om elke maand de laatste insights van Station10 te ontvangen die je helpen om je doelen te realiseren.

[contact-form-7 id=”3187″]