Skip to main content

Een ‘gebrek aan eigenaarschap‘ horen we vaak terug in gesprekken met directeuren en managers. “Werknemers voelen zich niet verantwoordelijk voor het uitvoeren van de strategie die is uitgestippeld door de directie.” Maar werknemers hebben ook hun mening: “De directie streeft haar eigen doelen na en weet onvoldoende wat er echt leeft op de werkvloer.”

Wat betekent dat dan precies? Een gebrek aan eigenaarschap? Wat zijn de gevolgen hiervan en wat houdt het in als eigenaarschap juist wel of niet goed belegd is binnen een bedrijf. En een misschien nog interessantere vraag; hoe zorg je voor eigenaarschap? Betrokkenheid in een bedrijf is belangrijk; niet alleen voor de cijfers, maar ook voor het vertrouwen en tevredenheid van werknemers.

Tijdens deze webinar gaan we in op het belang van eigenaarschap en hoe je dit kan bereiken. Waar begin je precies en waar ligt de focus? Meld je aan en we nemen je graag mee in dit onderwerp.

Webinar ‘Het belang van eigenaarschap’

Datum: woensdag 24 mei 2023
Tijd: 16:00-16:30 uur
Sprekers: Heiko Bleeker (Eigenaar / Directeur Strategie Station10) & Ruud van Es (Consultant)
Prijs: gratis

Ben je wel geïnteresseerd maar kan je er niet bij zijn? Meld je dan alsnog aan zodat je de opname achteraf ontvangt en op de hoogte blijft van komende webinars.

“If you have everything under control, you’re not moving fast enough”

Deze quote van Niki Lauda is de lievelingsquote van Heiko. Blijven groeien en er het maximale uithalen. Dat is zijn passie. Heiko heeft meer dan 25 jaar ervaring in Business Development en Strategie-ontwikkeling als adviseur, ondernemer en manager. Tijdens zijn carrière heeft Heiko gewerkt voor ruim 40 mediabedrijven en was hij actief betrokken bij de ontwikkeling van ongeveer 20 startups. Bij Station10 omvat zijn aandachtsgebied het ontwikkelen van strategieën voor digitale media, evaluatie en versnelling van nieuwe verdienmodellen en het managen van digitale innovatie.

Ontvang de laatste insights.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om elke maand de laatste insights van Station10 te ontvangen die je helpen om je doelen te realiseren.