+31 35 3690039 contact@station10.nl

 

 


Backstage bij Station10

Station10 is op zoek naar nieuwe collega’s en nodigt je graag uit voor een kijkje backstage. Nadrukkelijk backstage, want bij ons staat de klant op het podium en in de schijnwerpers. Wil jij ons leren kennen en ontdekken hoe wij ervoor zorgen dat onze klanten de show stelen?

 

Wat wij doen

Station10 helpt bedrijven bij verandering die ertoe doet. Vaak gaat het om bedrijven die moeten veranderen, gedreven door een externe factor zoals de digitalisering. Het maakt dat bedrijven hun business model, strategie, product en interne organisatie moeten aanpassen om te overleven. Denk bijvoorbeeld aan een uitgeverij die steeds minder inkomsten genereert uit print-media. Of de opkomst van video-on-demand als nieuwe concurrent van de traditionele televisie. Wat moet een omroep doen om deze verandering te overleven? En hoe zit het eigenlijk met de toekomst van de radio en podcasts? Dit zijn vraagstukken waar wij ons dagelijks mee bezig houden.

Wij helpen mediabedrijven al ruim 15 jaar bij het kraken van complexe mediavraagstukken. Complex, omdat er (1) veel stakeholders bij betrokken zijn en (2) de oplossingen niet eenvoudig te bedenken en in te voeren zijn. Onze wortels liggen in de mediasector: bij uitstek is dit de sector die steeds verandert. Muziek, nieuws, radio en televisie, tijdschriften en boeken: het is allemaal digitaal geworden. De business is in alle opzichten veranderd. Station10 heeft zich bewezen als betrouwbare partner in deze veranderingen. Wij begrijpen de noodzaak tot innovatie en helpen opdrachtgevers de kansen te benutten in een wereld die continu in beweging is.

 

Wie wij zijn

Station10-ers zijn ondernemend, leergierig, sociaal en echte doeners. Wij houden van een nuchtere aanpak, zijn kritisch naar onszelf en gaan altijd voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. We streven ernaar opdrachten in teamverband uit te voeren. Als we teams bij opdrachtgevers plaatsen, zijn deze multidisciplinair opgebouwd waardoor we in elke fase de gewenste expertise op maat inzetten. Wat klanten in ons waarderen is dat we sámen met hen aan de slag gaan, in plaats van alles zelf doen. Je zult bij ons ook weinig rapporten schrijven; liever implementeren we ons advies gelijk in de organisatie.

Bij Station10 creëren we verandering, geven we leiding zonder hiërarchische macht, werken we met deadlines en een hoog niveau verantwoordelijkheden. Bij ons werken we niet met een planmatige scholingsprogramma, opgelegde instructies en cursussen. Station10-ers volgen een eigen koers, met eigen leerdoelen en persoonlijke coachingsgesprekken. Al doende leren we ‘on the job’.

De cultuur bij ons is informeel en we schenken veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling, of je nu net aan je carrière begint of een ervaren professional bent.We houden ook regelmatig team events, zoals onze jaarlijkse filmpremière in Tuschinski, onze summer-BBQ en het kerstontbijt.

Onze vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

S

Het Station10-DNA

Ons DNA maakt dat wij het werk dat we doen, goed doen en er ook plezier in beleven. We toetsen onze nieuwe collega’s ook op deze competenties, want alleen dan is een duurzame arbeidsrelatie mogelijk.

 • Vakmanschap: wij vinden de inhoud van ons vak leuk en zijn intrinsiek gemotiveerd om experts te zijn en te blijven.
 • Samenwerken: samen met de klant bedenken en uitvoeren. Verbinding aangaan met anderen en jezelf.
 • Organiserend vermogen: wij zijn pragmatische denkers, daadkrachtig en weten theoretische concepten te vertalen naar concrete, zichtbare resultaten.
 • Ondernemerschap: we zien kansen en durven kansen te benutten. Zelf-startend, initiatief nemen en eigenaarschap tonen.

Wil je meer weten over hoe het is om te werken bij Station10? Neem contact met ons op, want we staan je met veel plezier te woord en vertellen je graag meer!

Wat krijg je van ons?

 • Een passend jaarsalaris met 8% vakantietoeslag;
 • 23 vakantiedagen met behoud van salaris;
 • Je krijgt een laptop en een smartphone; 
 • We zorgen voor jouw reiskosten;
 • We geven samen vorm aan een leuke bonusregeling;
 • We hebben een pensioenregeling (totale premie 7,7% (4% werknemer 3,7% werkgever));
 • En niet onbelangrijk: gezellige collega’s en uitdagende projecten bij interessante klanten!

Diversiteit bij Station10

Omgaan met elkaars verschillen vraagt om aanpassingsvermogen, empathie en een beetje geduld. We kunnen er maar beter voor zorgen dat we deze vaardigheden snel eigen maken, want er is maar één zoals jij en één zoals ik. We zullen per definitie altijd een relatie aangaan met mensen die niet op ons lijken. Verschillen onderling is dus een gegeven.

Bij Station10 zijn we een grote fan van diversiteit en pluriformiteit. We vieren onze verschillen en lachen om onze blunders. Onze verschillen omarmen werkt voor ons. Sterker nog, in onze verschillen zien wij ook heel duidelijk onze kracht. De onderlinge verschillen maken dat we elkaars ideeën kunnen uitdagen, van elkaar blijven leren en ons perspectief kunnen verbreden. Laat dat nou ook precies de ingrediënten zijn voor een succesvol project.

Wanneer we ergens tegenaan lopen, zoeken we elkaar op. We maken gebruik van elkaars krachten. Zo vullen we elkaar aan met de dingen waar we sterk in zijn en waar we minder goed in zijn.

Kun jij je hier ook in vinden? We nodigen je graag uit om verder kennis te maken met ons!

Ontwikkelen bij Station10

Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn één van de belangrijkste pijlers binnen Station10 en krijgen daarom veel aandacht. We doen het volgende: 

 • Je krijgt een persoonlijk studiebudget die je op basis van je Persoonlijk Ontwikkel Plan kan besteden. Samen met je leidinggevende kijk je steeds welke opdrachten, activiteiten en trainingen bijdragen aan je ontwikkeling;
 • We faciliteren interne kennisdeling met maandelijks een “All hands” waar we interessante casussen bespreken maar ook de business van Station10 aanbod komt;
 • We hebben een intern traject van trainingen en een Station10-manier van werken. Dit gaat van projectmanagement tot presenteren en van data verzamelen tot strategie bepalen;
 • We organiseren een aantal Station10 brede trainingen per jaar, van Agile tot Personal Branding tot ideeën voor new business genereren.

Bezit jij het Station 10-DNA?

Laten we dan snel een kop koffie drinken, want wij maken graag kennis met jou! 

Maak een afspraak via werkenbij@station10.nl.

Dit zeggen werknemers over Station10

“Het grootste verschil is dat ik bij Station10 geen klein radartje in een grote machine ben. Ik maak direct impact op hoge snelheid!

Luuk (Innovatie-expert)

Stapte over van een grote corporate naar Station10

‘Bij Station10 werk ik aan uitdagende projecten maar daarnaast er is ook veel aandacht voor mij als persoon en mijn eigen ontwikkeling.’

Sjors (Projectmanager)

Werkte eerder als projectmanager bij een contentmarketingbureau

“Wat me opvalt aan Station10 is de enorme drive om te ondernemen, te innoveren en te implementeren. Niet alleen bij de klant maar ook intern.”

Nanette (HR-adviseur)

Heeft tientallen organisaties begeleid

3 + 2 =

Station10
Mediacentrum
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

Email: contact@station10.nl
Telefoon: +31 35 3690039

Updates
Wil je de Station10 updates ontvangen?