Werken bij Station10

Ben jij ambitieus en wil jij leren hoe je directies van verschillende bedrijven kunt adviseren? Bijvoorbeeld hoe zij moeten omgaan met nieuwe concurrenten of hoe zij meer focus kunnen aanbrengen in hun organisatie? Dan is een baan bij Station10 misschien de volgende stap in jouw carrière.

 

Station10 is een onafhankelijk adviesbureau. Wij ondersteunen bedrijven met het vertalen van hun strategie naar concrete doelstellingen én een werkwijze waarmee de organisatie de plannen tot uitvoering brengt. Onze werkwijze is gebaseerd op de OKR-methode, die door Google is gebruikt om te groeien van 10 naar bijna 10.000 werknemers.

Onze vacatures

Twijfel je welke vacature het beste bij jou past of wil je eerst even koffie komen drinken? Maak een afspraak met Suzanne via 0645950304 of werkenbij@station10.nl.

Consultant

We zoeken een teamplayer die niet stil kan zitten of staan en altijd en overal op zoek is naar groei. In deze rol help je organisaties te groeien door ervoor te zorgen dat er structureel met focus aan de strategie wordt gewerkt.

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Match in DNA is voor ons belangrijker dan passende criteria in een vacaturetekst.
Ben jij het hiermee eens en vind je dat jij een aanvulling bent op het team en denk jij bij ons te passen?

Neem contact op!

Meer weten?

Wil je meer weten over de vacatures of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Suzanne helpt je graag!

Neem contact op met Suzanne.

Neem contact op!

Station10-DNA

Hands-on

We stropen onze mouwen op en werken graag samen om te zorgen dat het werk goed gedaan wordt. Samen bereik je immers meer dan alleen. We zeggen niet alleen hoe het moet, maar pakken zelf ook aan. We zijn dan ook pragmatisch ingesteld en kijken niet graag van de zijkant mee, maar staan met beide benen in het speelveld.

Nuchter

We hebben geen grote verhalen, maar een no-nonsense mentaliteit gericht op resultaten bereiken. We weten van aanpakken en komen graag tot de kern. We zijn doelgericht en praktisch, maar toch altijd gericht op de menskant. Met enkel praten red je het niet en daarom komen we altijd in actie om doelen te bereiken.

Betrokken

We stimuleren elkaar continu om actief bij te dragen aan groei. We geven voldoende ruimte om te temporiseren en voldoende druk om er niet mee weg te komen. Met onze drive nemen we elkaar en de klant mee in verandering en boeken we vooruitgang. We houden elkaar goed in de gaten en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn.

Ontwikkelen bij Station10

Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn één van de belangrijkste pijlers binnen Station10 en krijgen daarom veel aandacht. We doen het volgende:

  • Je krijgt een persoonlijk studiebudget die je op basis van je Persoonlijk Ontwikkel Plan kunt besteden;
  • We faciliteren interne kennisdeling met maandelijks een “All hands” meeting;
  • We hebben een intern traject van trainingen en een Station10-manier van werken;
  • We organiseren een aantal Station10 brede trainingen per jaar.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

"Door de jaren heen heb ik hier geleerd om met een meer no-nonsense mentaliteit resultaten te bereiken, maar altijd met de menskant in gedachten"

SjorsConsultant

"Hoe we binnen het team met elkaar omgaan, zo gaan we ook met onze klanten om. We nemen elkaar mee in veranderingen en stimuleren elkaar continu, samen moeten we het doen!"

AnneloesConsultant

Solliciteer hier!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Consultant

Voor iedereen met de ambitie om verantwoordelijkheid te dragen bij het begeleiden en uitdagen van onze klanten. In jouw rol help je de klant prioriteiten te stellen en neemt hen mee in de gewenste verandering. Pas als je klanten zelfstandig en succesvol OKR’s hebben doorgevoerd tot in hun haarvaten, laat jij ze los. Is deze rol iets voor jou? Lees hier verder.

Open sollicitatie

Match in DNA is voor ons belangrijker dan passende criteria in een vacaturetekst. Ben jij het hiermee eens en vind je dat jij een aanvulling bent op het team en denk jij bij ons te passen? Zoek contact!