Backstage bij Station10

Station10 is op zoek naar nieuwe collega’s en nodigt je graag uit voor een kijkje backstage. Nadrukkelijk backstage, want bij ons staat de klant op het podium en in de schijnwerpers. Wil jij ons leren kennen en ontdekken hoe wij ervoor zorgen dat onze klanten de show stelen?

 

Bekijk vacatures

Passen wij bij elkaar? Doe de DNA-test

Naar de test

Bezit jij het Station 10-DNA?

Laten we dan snel een kop koffie drinken, want wij maken graag kennis met jou!

Maak een afspraak met Yvonne van de Lockant via werkenbij@station10.nl of 06-52883697.

“Het grootste verschil is dat ik bij Station10 geen klein radartje in een grote machine ben. Ik maak direct impact op hoge snelheid!“

Casper (Innovatie-expert)Stapte over van een corporate naar Station10

Benieuwd naar het werk van Casper? Bel 0641224443 of mail voor een kop koffie.

‘Bij Station10 werk ik aan uitdagende projecten maar daarnaast er is ook veel aandacht voor mij als persoon en mijn eigen ontwikkeling.’

Sjors (Projectmanager)Werkte eerder als projectmanager bij een contentmarketingbureau

Benieuwd naar het werk van Sjors? Bel 0653277366 of mail voor een kop koffie.

Dit zijn wij

Station10-ers zijn ondernemend, leergierig, sociaal en echte doeners. Wij houden van een nuchtere aanpak, zijn kritisch naar onszelf en gaan altijd voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. We streven ernaar opdrachten in teamverband uit te voeren. Als we teams bij opdrachtgevers plaatsen, zijn deze multidisciplinair opgebouwd waardoor we in elke fase de gewenste expertise op maat inzetten. 
Wat klanten in ons waarderen is dat we sámen met hen aan de slag gaan, in plaats van alles zelf doen. Je zult bij ons ook weinig rapporten schrijven; liever implementeren we ons advies gelijk in de organisatie. Al doende leren we ‘on the job’. De cultuur bij ons is informeel en we schenken veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling, of je nu net aan je carrière begint of een ervaren professional bent. We houden ook regelmatig team events.

Passen wij bij elkaar? Doe de DNA-test

Onze vacatures

Business Analist

We zoeken iemand die nieuwsgierig is en altijd uitzoekt hoe iets precies zit. In de rol als business analist hou je je voornamelijk bezig met het doen van onderzoek en het verzamelen van data. Deze weet je te verwerken in concreet advies en helder (visueel) weer te geven. 

Bekijk vacature

Consultant

We zoeken een teamplayer die niet stil kan zitten of staan en altijd en overal op zoek is naar groei. Je helpt teams en medewerkers bij de klant met de ontwikkeling en realisatie van nieuwe producten en diensten.

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Match in DNA is voor ons belangrijker dan passende criteria in een vacaturetekst. Denk je bij ons te passen? Zoek contact!

Neem contact op

Wat wij doen

Station10 helpt bedrijven bij verandering die ertoe doet. Vaak gaat het om bedrijven die moeten veranderen, gedreven door een externe factor zoals de digitalisering. Het maakt dat bedrijven hun business model, strategie, product en interne organisatie moeten aanpassen om te overleven. Denk bijvoorbeeld aan een uitgeverij die steeds minder inkomsten genereert uit print-media. Of de opkomst van video-on-demand als nieuwe concurrent van de traditionele televisie. Wat moet een omroep of organisatie doen om deze verandering te overleven? Dit zijn vraagstukken waar wij ons dagelijks mee bezig houden.

Station10-DNA

Ons DNA maakt dat wij het werk dat we doen, goed doen en er ook plezier in beleven. We toetsen onze nieuwe collega’s ook op deze competenties, want alleen dan is een duurzame arbeidsrelatie mogelijk.
  • Inhoudelijk gedreven: Dankzij onze kennis en ervaring zijn we experts in ons vakgebied. We hebben een onafhankelijke en scherp blik op de klantvraag én daarbuiten (de organisatie).
  • Samenwerken: Wij organiseren samenwerking binnen het team en bij de klant. Wij hebben het vertrouwen van het team. . Wij brengen knelpunten en conflicten  ter sprake en zorgen voor een oplossing
  • Hands-on: We komen om vernieuwing te realiseren.  We stropen de mouwen op, werken samen en zorgen dat het werk wordt gedaan; we gaan ervoor!
  • Stimuleren: We motiveren de klant en elkaar om actief bij te dragen aan de vernieuwing  en grenzen te verleggen door begeleiding en sturing

Diversiteit bij Station10

Bij Station10 zijn we een grote fan van diversiteit en pluriformiteit. We vieren onze verschillen en lachen om onze blunders. Onze verschillen omarmen werkt voor ons. Sterker nog, in onze verschillen zien wij ook heel duidelijk onze kracht. De onderlinge verschillen maken dat we elkaars ideeën kunnen uitdagen, van elkaar blijven leren en ons perspectief kunnen verbreden. Laat dat nou ook precies de ingrediënten zijn voor een succesvol project.
Wanneer we ergens tegenaan lopen, zoeken we elkaar op. We maken gebruik van elkaars krachten. Zo vullen we elkaar aan met de dingen waar we sterk in zijn en waar we minder goed in zijn.
Kun jij je hier ook in vinden? We nodigen je graag uit om verder kennis te maken met ons!

Ontwikkelen bij Station10

Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn één van de belangrijkste pijlers binnen Station10 en krijgen daarom veel aandacht. We doen het volgende: 
  • Je krijgt een persoonlijk studiebudget die je op basis van je Persoonlijk Ontwikkel Plan kunt besteden;
  • We faciliteren interne kennisdeling met maandelijks een “All hands” meeting;
  • We hebben een intern traject van trainingen en een Station10-manier van werken;
  • We organiseren een aantal Station10 brede trainingen per jaar.

Bezit jij het Station 10-DNA?

Laten we dan snel een kop koffie drinken, want wij maken graag kennis met jou!

Maak een afspraak met Yvonne via 0652883697 of werkenbij@station10.nl.