Backstage bij Station10

Station10 is op zoek naar nieuwe collega’s en nodigt je graag uit voor een kijkje backstage. Nadrukkelijk backstage, want bij ons staat de klant op het podium en in de schijnwerpers. Wil jij ons leren kennen en ontdekken hoe wij ervoor zorgen dat onze klanten de show stelen?

Onze vacatures

OKR Consultant
strategie implementatie

We zoeken een teamplayer die niet stil kan zitten of staan en altijd en overal op zoek is naar groei. In deze rol help je organisaties te groeien door ervoor te zorgen dat er structureel met focus aan de strategie wordt gewerkt.

Bekijk vacature

Project Managementondersteuning

Als PMO’er speel je een belangrijke rol in het succes van onze projecten. Je zorgt er namelijk voor dat alles op tijd en soepel verloopt. Als je een aanpakker bent en graag voor overzicht en structuur zorgt is dit een mooie uitdaging voor jou.

Bekijk vacature

Content Marketeer

We zoeken iemand die weet hoe Station10 zich moet positioneren in de markt en die blij wordt van veel vrijheid en zelfstandigheid. Durf jij de regie te nemen in marketing processen en houd je van aanpakken, neem contact met ons op!

 

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Match in DNA is voor ons belangrijker dan passende criteria in een vacaturetekst. Ben jij het hiermee eens en vind je dat jij een aanvulling bent op het team en denk jij bij ons te passen? Zoek contact!

 

Neem contact op

“Het grootste verschil is dat ik bij Station10 geen klein radartje in een grote machine ben. Ik maak direct impact op hoge snelheid!“

Casper (Innovatie-expert)Stapte over van een overheidsorganisatie naar Station10

‘Bij Station10 werk ik aan uitdagende projecten maar daarnaast er is ook veel aandacht voor mij als persoon en mijn eigen ontwikkeling.’

Sjors (Projectmanager)Werkte eerder als projectmanager bij een contentmarketingbureau

Wat wij doen

Station10 helpt bedrijven groeien. Vaak gaat het om bedrijven die moeten veranderen, gedreven door een externe factor zoals de digitalisering. Het maakt dat bedrijven hun business model, strategie, product en interne organisatie moeten aanpassen om te overleven. Maar het gaat ook om bedrijven die worstelen om van strategie naar realisatie te komen. Hoe maak je strategische doelen concreet? En hoe creeër je focus en samenhang binnen een grote organisatie? Dit zijn vraagstukken waar wij ons dagelijks mee bezig houden.

Station10-DNA

Ons DNA maakt dat wij het werk dat we doen, goed doen en er ook plezier in beleven. We toetsen onze nieuwe collega’s ook op deze competenties, want alleen dan is een duurzame arbeidsrelatie mogelijk.
  • Inhoudelijk gedreven: Dankzij onze kennis en ervaring zijn we experts in ons vakgebied. We hebben een onafhankelijke en scherp blik op de klantvraag én daarbuiten (de organisatie).
  • Samenwerken: Wij organiseren samenwerking binnen het team en bij de klant. Wij hebben het vertrouwen van het team. . Wij brengen knelpunten en conflicten  ter sprake en zorgen voor een oplossing
  • Hands-on: We komen om vernieuwing te realiseren.  We stropen de mouwen op, werken samen en zorgen dat het werk wordt gedaan; we gaan ervoor!
  • Stimuleren: We motiveren de klant en elkaar om actief bij te dragen aan de vernieuwing  en grenzen te verleggen door begeleiding en sturing

Diversiteit bij Station10

Bij Station10 zijn we een grote fan van diversiteit en pluriformiteit. We vieren onze verschillen en lachen om onze blunders. Onze verschillen omarmen werkt voor ons. Sterker nog, in onze verschillen zien wij ook heel duidelijk onze kracht. De onderlinge verschillen maken dat we elkaars ideeën kunnen uitdagen, van elkaar blijven leren en ons perspectief kunnen verbreden. Laat dat nou ook precies de ingrediënten zijn voor een succesvol project.
Wanneer we ergens tegenaan lopen, zoeken we elkaar op. We maken gebruik van elkaars krachten. Zo vullen we elkaar aan met de dingen waar we sterk in zijn en waar we minder goed in zijn.
Kun jij je hier ook in vinden? We nodigen je graag uit om verder kennis te maken met ons!

Ontwikkelen bij Station10

Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn één van de belangrijkste pijlers binnen Station10 en krijgen daarom veel aandacht. We doen het volgende: 
  • Je krijgt een persoonlijk studiebudget die je op basis van je Persoonlijk Ontwikkel Plan kunt besteden;
  • We faciliteren interne kennisdeling met maandelijks een “All hands” meeting;
  • We hebben een intern traject van trainingen en een Station10-manier van werken;
  • We organiseren een aantal Station10 brede trainingen per jaar.

Bezit jij het Station 10-DNA?

Laten we dan snel een kop koffie drinken, want wij maken graag kennis met jou!

Maak een afspraak met Suzanne via 0645950304 of werkenbij@station10.nl.