Vacature OKR Consultant strategie implementatie

Ga jij met onze klanten groei realiseren? Groei staat bij ons namelijk centraal! Groei van jou en je collega’s, en groei voor onze klanten.

Solliciteer hier!

Wie zijn wij?

Wij zijn Station10. We doen strategie implementaties waarbij onze klanten deze ook daadwerkelijk uitvoeren. Hiervoor gebruiken we OKR’s op onze eigen(-)wijze. Onze wortels liggen in de media en we werken ook ver daarbuiten. In de komende jaren ontwikkelen we een waaier aan OKR producten en diensten.

Het is de unieke combinatie van onze mentaliteit, ervaring en aanpak die ons anders maakt en onze opdrachtgevers veel brengt. Met andere woorden: we weten het, we kunnen het, brengen het over en blijven erbij.

Station10 zorgt voor groei door succesvolle strategie implementaties

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het begeleiden en uitdagen van onze klanten, helpt ze prioriteiten te stellen en neemt hen mee in de gewenste verandering. Pas als je klanten zelfstandig en succesvol OKR’s hebben doorgevoerd tot in hun haarvaten, laat jij ze los.

Jij vertaalt strategie naar doelen en succescriteria, adviseert en houdt regie over de klantenteams die het uitvoerend werk doen. Je maakt connectie, gaat doelgericht te werk en toont leiderschap in een overleg of workshop.

Jij bent hands on, werkt met multidisciplinaire klantenteams, verbindt op alle niveaus en haalt het beste uit je teams omdat je motiveert en inspireert.

Als je dan ook nog eens 32 tot 40 uur beschikbaar bent, weet hoe bedrijfsprocessen werken en goed Nederlands spreekt en schrijft, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat bieden wij?

  • Een leuke baan in een groeiend, enthousiast en gezellig team

  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden  

  • Salaris afhankelijk van wat je meebrengt tot €4.500

  • Laptop, telefoon en OV- of reiskostenvergoeding 

  • Een mooie werkplek op ons nieuwe kantoor in een groene omgeving op het Mediapark in Hilversum 

Ontvang de laatste insights.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang relevante artikelen die je helpen om je organisatie te laten groeien.