Vacature Project Managementondersteuning (PMO)

Ben jij de kracht die onze consultants en klanten projectmatig ondersteunt om groei te realiseren? Groei staat bij ons namelijk centraal! Groei van jou en je collega’s en groei voor onze klanten.

Solliciteer hier!

Wij zijn Station10. We doen strategie implementaties waarbij onze klanten deze ook daadwerkelijk uitvoeren. Hiervoor gebruiken we OKR’s op onze eigen(-)wijze. Onze wortels liggen in de media en we werken ook ver daarbuiten. In de komende jaren ontwikkelen we een waaier aan OKR- producten en diensten.

Station10 zorgt voor groei door succesvolle strategie implementaties

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de projectondersteuning van onze consultancy teams bij klanten. Je zorgt voor structuur, transparantie door tijdige en duidelijke communicatie zodat er goede voorgang geboekt wordt bij onze klanten. Daarnaast neem jij de projectadministratie voor je rekening.

Jij neemt de regie in het proces, houdt van een goede voorbereiding en van aanpakken. Je werkt graag samen en in teamverband. Jij bent hands-on en bent gedreven om het beste voor de klant neer te zetten.

Als je ook nog de weg weet in de Office-programma’s, 32 tot 40 uur beschikbaar bent en goed Nederlands spreekt en schrijft, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat bieden wij?

  • Een leuke baan in een groeiend, enthousiast en gezellig team

  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden  

  • Salaris afhankelijk van wat je allemaal meebrengt tot €3.500

  • Laptop, telefoon en OV- of reiskostenvergoeding 

  • Een mooie werkplek op ons nieuwe kantoor in een groene omgeving op het Mediapark in Hilversum 

Ontvang de laatste insights.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om elke maand de laatste insights van Station10 te ontvangen die je helpen betere beslissingen te nemen voor jouw business.